Plantronics демонстрира новите безжични слушалки RIG 700HS и много повече на gamescom

Съдържание:

Plantronics демонстрира новите безжични слушалки RIG 700HS и много повече на gamescom
Plantronics демонстрира новите безжични слушалки RIG 700HS и много повече на gamescom
Anonim

За да бъдем точни, по време на панаира ни беше даден Plantronics RIG 700HS. Слушалките са безжични като големия си брат RIG 800 LX, който прегледахме по-рано и има вариант за Xbox One и PlayStation 4.

Каква е разликата между RIG 700 и RIG 800?

Според Plantronics RIG 700 е по-опростен вариант на RIG 800. Например, слушалките са оборудвани с батерия, която издържа 12 часа вместо 24 часа с варианта 800. Зареждането на слушалките ще отнеме около два до три часа, което е доста кратко. Това може да се случи просто по време на игра, като играете с кабел на вашия контролер.

Това се отнася за стерео слушалки вместо слушалки с Dolby Atmos, които ви осигуряват съраунд звук. Освен това разликата може да се открие само в цената, която при RIG 700 от 129,99 евро е около три десетки по-ниска от цената на RIG 800.

Слушалки Plantronics RIG 700
Слушалки Plantronics RIG 700

Много силен звук с изключителен комфорт при носене

Аудиото в слушалките RIG 700 се осигурява от два 40 mm драйвера, които са особено чувствителни. Това означава, че и най-малкият звук може да се чуе добре, но че басът също ще присъства силно. В допълнение, слушалките Plantronics са едни от най-леките антифони на пазара и практически неразрушими поради модулната си конструкция. Лентата за глава може да се усуква във всякакви завои и не се счупва, докато чашките за уши могат да се свалят с щракване, както при много модели RIG.

Звукът на RIG 700HS може да се регулира на различни нива. С бутоните отстрани можете да изберете да заглушите микрофона, да регулирате звука в играта или да регулирате звука на вашия чат. Това работи почти по същия начин като при слушалките RIG 800 и трябва да гарантира, че има идеална настройка за всеки, която може да се регулира ръчно за всяка игра.

Що се отнася до удобството при носене, обмислен е нов състав. Чашките за уши не са изцяло изработени от кожа или плат, а съдържат смес от тези два компонента. От една страна, това трябва да осигури изолиран звук, така че да не се притеснявате от околната среда, от друга страна, това гарантира, че не играете с потни уши. Много хубаво.

Слушалки Plantronics RIG 400
Слушалки Plantronics RIG 400

Безжичните слушалки Plantronics RIG 700 HS не са единствените нови

Освен тази нова слушалка, която вече е на рафтовете в черно и с камуфлажен принт, Plantronics излезе с две промени в областта на цветовете. Не става въпрос за технически корекции, а за два нови цвята за RIG 400HS.

Тези жични геймърски слушалки Plantronics за PlayStation 4 ще се появят в бяло и с камуфлажен принт. Следователно белите слушалки ще паснат по-добре на слушалките PSVR, а камуфлажните слушалки дават приятен нов печат, от който да избирате. Този печат е наличен и за слушалките RIG 100 и RIG 500.

Искате ли да знаете всички други новини около gamescom? След това разгледайте нашата специална страница на gamescom, където сме събрали всичко за вас от технологии до новини за игри.

Популярна тема