Къщата на дракона има дори повече зрители, отколкото на премиерата

Съдържание:

Къщата на дракона има дори повече зрители, отколкото на премиерата
Къщата на дракона има дори повече зрители, отколкото на премиерата
Anonim

Миналата седмица най-накрая дойде време за първия спиноф на Game of Thrones. Всички опасения, че няма да работи добре, се оказаха неоснователни. Всъщност толкова много хора гледаха, че приложението HBO Max се срина на някои устройства.

Първият епизод на House of the Dragon привлече малко под 10 милиона зрители в САЩ в първата си вечер. Това е много хубаво число и също така най-високата гледаемост, която някога е имала премиера на HBO. Но епизод 2 се представя още по-добре през същия период, с 10,2 милиона зрители през първата вечер.

Епизод 1 все още върви добре. Той се повиши до около 25 милиона зрители само в САЩ през седмицата. Освен това Game of Thrones също се гледа повече: през последната седмица сериалът е бил стриймван с не по-малко от тридесет процента повече от преди, докато е гледан стабилно от осем седмици.

Къщата на дракона, първият от многото спин-офи на Game of Thrones

Въпреки че HBO се съмнява дали спин-офите на Game of Thrones са добра идея, мрежата полага много усилия за това. House of the Dragon, например, получава втори сезон. Освен това има още спинофи на Game of Thrones в процес на разработка, например един за Джон Сноу.

Популярна тема