Ревю на игрови слушалки Trust GXT 488 Forze - прилична базова слушалка

Съдържание:

Ревю на игрови слушалки Trust GXT 488 Forze - прилична базова слушалка
Ревю на игрови слушалки Trust GXT 488 Forze - прилична базова слушалка
Anonim

Без суетене

Всеки, който иска да играе приятни игри, естествено се нуждае и от убедително аудио изживяване в допълнение към добър екран. Поради това е трудно да оставите звука да се възпроизвежда през малките високоговорители. Слушалките са идеална алтернатива за това, защото никой няма да се притеснява от вашия шум и вие вече няма да ги чувате.

Слушалките за игри се предлагат във всякакви форми, размери и с много различни ценови етикети. Когато понякога можете да похарчите 250 евро за слушалки с най-странните функции, много геймъри просто искат обикновени слушалки, които вършат това, което трябва да правят. Trust пусна геймърските слушалки GXT 488 Forze точно за тези хора.

Image
Image

Истински базов модел

Тези слушалки предлагат просто стерео изживяване с удобен микрофон за всички чатове в играта. Така че без суетене или луди светлини, само основните неща. За цена под 40 евро получавате слушалките, което прави GTX 488 Forze истински модел от начално ниво. Какво точно получавате за тази сума?

Основата на геймърските слушалки GTX 488 Forze е пластмасова рамка с разбира се две чаши за уши и микрофон. Всяка чаша за ухо съдържа 50 мм възбудител за балансиран звук, където по-ниските тонове също трябва да влязат в сила. Повече за това преживяване след малко. Чашките за уши са заобиколени от подложка с покритие, наподобяващо PU кожа.

Тези възглавници отрязват околния шум сравнително добре, така че да не се притеснявате толкова лесно от телевизор, който работи на заден план, или шумни съквартиранти. Материята, от друга страна, не е много дишаща, така че ще страдате от знойно усещане в ушите по време на малко по-дълги игрови сесии. Следователно GTX 488 е напълно подходящ за кратки сесии, но е препоръчително понякога да си правите почивка, преди ушите ви да се превърнат в две тропически джунгли.

Image
Image

Прави каквото трябва

Останалата част от комфорта при носене е наред, въпреки че Trust не печели никакви награди с GTX 488. По време на дълги сесии облегалката за глава може да се усеща леко притискаща в горната част на главата, но това няма да ви притеснява по време на средна игра на игри. Има и микрофон от дясната страна на слушалките.

Този микрофон прави това, което трябва да прави: изпраща всички ваши команди и ценна обратна връзка до играчите от другата страна на цифровата линия. Микрофонът на слушалките Trust със сигурност не печели награди за качество на звука, но това не е това, което търсите и в слушалките за игри. Микрофонът звучи ясно и достатъчно силно за други онлайн играчи, което е точно това, което трябва да прави. Така че добре.

Image
Image

Управлявайте лесно аудиото си

Искате ли вашата обратна връзка да не бъде хвърлена в света през микрофона? След това можете лесно да заглушите микрофона си с контролен панел, който е прикрепен към аудио кабела на слушалките. Освен това тук имате колело за сила на звука, с което звукът на играта може лесно да се увеличава и намалява.

Не се прави разлика между чат и звук на играта, така че трябва да се потопите в настройките на вашата конзола за това. Дългият 1,2 метра кабел се включва лесно в порта за слушалки на вашия контролер, така че можете да започнете полу-безжично. Кабелът е защитен с найлонов чорап, така че няма да останете без звук поради скъсан кабел.

Но има, разбира се, една цел, за която получавате слушалки и това е за аудиото. Как звучи играта през двата 50 мм драйвера на Trust GTX 488? Като цяло, добре, въпреки че можеше да има много повече в това. Въпреки че силата на звука е добра, слушалките често звучат много слабо. Несъмнено има слушалки с по-добро звучене на пазара, въпреки че често са малко по-скъпи.

Image
Image

Преглед на игрови слушалки Trust GXT 488 Forze - солидни и прости

Въпросът, който тогава възниква е: за кого е предназначена Trust GTX 488? Отговорът на това е младата целева група, която вероятно едва започва с игрите и иска да купи или получи не твърде скъпа първа слушалка. Слушалка от 200 евро е хубава, но, разбира се, много пресилена. Тогава цена под 40 евро за родител веднага звучи много по-привлекателно и по отношение на джобните пари също спестява няколко месеца спестявания.

Като модел от начално ниво, GTX 488 следователно е добре обмислен избор за младите геймъри, които искат да чуят малко по-добре откъде идват всички тези противници във Fortnite или искат да пуснат звука на аплодисменти стадион във FIFA 20 изглежда малко по-добре. Със страхотен микрофон, добър комфорт при носене и аудио изживяване, Trust GTX 488 Forze прави това, което трябва да правят слушалките за игри. И понякога това е точно това, което някой търси в нов чифт слушалки; без излишен лукс.

Плюсовете и минусите

  • Отличен комфорт при носене
  • Аудио контроли, прикрепени към кабела
  • На много конкурентни цени
  • Звукът звучи доста слабо
  • Наушниците не дишат

Популярна тема