Анонсирани нови слушалки за игри на Logitech

Съдържание:

Анонсирани нови слушалки за игри на Logitech
Анонсирани нови слушалки за игри на Logitech
Anonim

Безжичните геймърски слушалки Logitech G935 7.1 LIGHTSYNC са първите от серия слушалки, които разполагат с Pro-G петдесет милиметров аудио драйвер. Това осигурява звук с дълбок бас и кръгъл звуков профил за кинематографичен звук. Освен това разполага със съраунд звук DTS Headphone:X 2.0.

Качествени геймърски слушалки Logitech

G935 има дванадесет часа живот на батерията, шест милиметрова микрофонна технология и подобрена безжична производителност. Освен това включва LIGHTSYNC. Това е динамично и адаптивно осветление, което можете да синхронизирате с вашите игри, видеоклипове и музика. Слушалките са съвместими с компютри, конзоли и мобилни устройства.

Дизайнът се състои от кожени възглавнички за уши, подобрен микрофон и контрол на силата на звука на чашата за уши. Цената на G935 е 189.99 евро. Кабелният вариант, G635 7.1 Gaming Headset, съчетава същите функции и външен вид, но на малко по-ниска цена. G635 струва 149,99 евро.

Слушалки за Battle Royale

Според Logitech, слушалките G432 7.1 за игри са специално направени за Battle Royale игри. Подобно на предишните две, слушалките имат петдесет милиметрови драйвери и DTS Headphone: X 2.0 съраунд звук. Наушниците се въртят и са изработени от изкуствена кожа. G432 включва шест милиметров микрофон с функция за заглушаване на устните и е съвместим с множество платформи. Той е 79,99 евро.

И накрая, има по-евтините стерео слушалки за игри G332. Logitech казва, че слушалките имат същия комфорт и качество като другите слушалки. Компанията го нарича добър вариант за хора, които купуват първите си слушалки за игри. Тази слушалка струва 59,99 евро.

Четирите слушалки ще се продават в Бенелюкс от февруари 2019 г. Ако предпочитате по-стар модел, разгледайте петте най-добри слушалки за игри за 2018 г. В нашия преглед на слушалки за игри Logitech G Pro можете да прочетете какво мисли Ралф за една от старите слушалки

Популярна тема