Teufel CAGE Преглед на слушалките за игри - Впечатляващ дебют

Съдържание:

Teufel CAGE Преглед на слушалките за игри - Впечатляващ дебют
Teufel CAGE Преглед на слушалките за игри - Впечатляващ дебют
Anonim

Ако има една дума, която ни идва наум, когато отворим кутията на слушалките за игри Teufel CAGE и вземем устройството, тя е „здраво“. Слушалките са изработени от висококачествен алуминий, стомана и пластмаса, така че трябва да направите всичко възможно, за да избегнете повреда на слушалките. Несъмнено можете да го използвате дълго време.

Въпреки луксозните материали, теглото остава скромно. С 330 грама, CAGE не е абсолютно лек, но също така няма да причини претоварване на врата. В допълнение, слушалките са изключително удобни, отчасти благодарение на големите, дебели чаши за уши, изработени от изкуствена кожа. Жалко е само, че чашите едва се въртят, така че не всеки да изпитва същия комфорт. Това също може да повлияе неблагоприятно на уплътнението, което от своя страна може да бъде вредно за баса.

Image
Image

Високо качество на звука

Говорейки за звука на Teufel CAGE, има много малко лошо в това. Бихме очаквали това от аудио компания като Teufel, но винаги е хубаво, когато на практика работи по този начин.

За разлика от други слушалки за игри, няма голям фокус върху басите и има достатъчно място за чуване на средните и високите честоти. Звуковата сцена също е доста добра за затворени слушалки и по отношение на изображението няма какво да се оплачем, което винаги е голямо предимство за геймърски слушалки. С добро изображение, например, можете по-добре да определите позицията на стъпките и по този начин да спечелите предимство в играта.

Ако не сте доволни от честотната характеристика на Teufel CAGE, имате възможност да я настроите сами с помощта на EQ в Teufel Audio Center. Това не е възможно за играчи на PlayStation 4, Xbox One или Switch, тъй като софтуерът може да се използва изключително на компютър. За щастие има бутон за превключване между съраунд звук и стерео и различни предварително зададени звукови профили.

Image
Image

Силно и ясно

Друг важен елемент от слушалките за игри е, разбира се, микрофонът. В състезателните игри често е жизненоважно да комуникирате ясно и ясно помежду си. Teufel CAGE и други отговарят на тези изисквания.

В игрите можем да бъдем ясно разбрани от нашите съотборници и околният шум е добре филтриран. Следователно можете лесно да седите в натоварена стая, без вашите колеги играчи да се притесняват от това. Между другото, нито вие, защото затворените чашки за уши са добре изолиращи. Ако все пак искате да настроите микрофона, софтуерът също предлага редица опции за това, но ние сме най-много фенове на стандартната настройка.

Image
Image

Настройте според собствения си вкус

Допълнителните функции на Teufel CAGE също излизат на преден план при използване на микрофона. Когато за първи път извадите слушалките от кутията, те ще бъдат опаковани отделно, което означава, че можете просто да свалите микрофона, когато не го използвате. Освен това имате избор да го поставите от лявата или от дясната страна на слушалките, в зависимост от това, което намирате за най-удобно.

За да свържете слушалките към вашия компютър или конзола, имате два кабела, които можете да използвате. Къс 3,5 мм кабел или дълъг USB кабел. Първият е полезен за вашия смартфон или PlayStation 4 контролер, докато USB кабелът е удобен зад вашия компютър. USB кабелът има и вградена звукова карта, така че нямате нужда от първокласна звукова карта, за да се насладите напълно на игрите си.

Възможно е също така да използвате и разменяте двата кабела едновременно чрез превключвател на една от чашите. Ако искате да слушате музика от вашия смартфон или да се обаждате между гърнета, можете да го направите необезпокоявани. Слушалките също имат бутон за изключване на звука, контрол на силата на звука и бутонът за превключване между звукови профили също може да се използва за повече функции, като пауза на музика. Ако искате, можете също да използвате Teufel CAGE на обществени места, въпреки че звукът изтича донякъде при твърде високо ниво на звука.

Image
Image

Геймърски слушалки Teufel CAGE - У дома на всички пазари

Следователно изглежда, че Teufel са направили всичко възможно, за да направят геймърските слушалки използваеми не само за геймъри, но и за всички видове потребители. Слушалките са достатъчно удобни за носене с часове и са с високо качество на звука, както и микрофонът. Жалко е, че чашките почти не се въртят, така че CAGE може да не е подходящ за всяка форма на главата.

Целият пакет на слушалките се предлага и със солидна цена. Препоръчителната цена на дребно е солидните 170 евро, което е доста висока цена дори за качествени геймърски слушалки. Търсите ли слушалки, които са не само с добро качество, но и могат да издържат дълго време и са подходящи за почти всяка дейност, тогава цената определено си заслужава.

Плюсовете и минусите

  • Балансиран, детайлен звук
  • Добро изображение и звукова сцена
  • Може да се персонализира със софтуер
  • Множество сменяеми кабели и аксесоари
  • Много удобно…
  • …но чашите едва се обръщат
  • Страхотна цена
  • Софтуерът не може да се използва на конзоли

Популярна тема