Beoplay Portal Преглед на безжични слушалки за игри – Най-добрият звук?

Съдържание:

Beoplay Portal Преглед на безжични слушалки за игри – Най-добрият звук?
Beoplay Portal Преглед на безжични слушалки за игри – Най-добрият звук?
Anonim

Когато купувате слушалки за игри, искате най-доброто от най-доброто. Искате да можете да чувате всеки звук, който може да ви даде това малко предимство пред опонента ви, независимо дали това е чудовище в Resident Evil Village или опонент в Battlefield V. Също така искате една слушалка за всичко: такава, която можете да използвате по време на игри, обаждания, преяждане и люлеене на музика.

Датска солидност

Датският високотехнологичен аудио производител Bang and Olufsen вече навлиза в света на игрите и ясно е чул желанието за слушалки, които могат да правят „всичко“. Според B&O, това трябва да са безжичните слушалки Beoplay Portal, разработени в сътрудничество с Microsoft. Слушалките се предлагат в цветове Black Anthracite (черно), Grey mist (сребристо) и Navy (тъмно синьо) и очевидно са от висококачествен калъп. Външният му вид е по-луксозен от луксозен и много елегантен и слушалките се чувстват доста солидни във всички области. Цената не лъже: преди да можете да се увенчаете с тази безжична слушалка, преброявате 499 евро. Точно така, това е колкото Xbox Series X. Но трябва да признаем: тогава вие също имате нещо.

Порталът е разработен с висококачествени материали като алуминий и мемори пяна с бамбуков текстил в лентата за глава, агнешка кожа на тапите за уши за комфортно усещане и композитен полимерен състав за едно цяло. Това е лукс с главно L. Теглото също си заслужава, защото слушалките тежат само 282 грама, което ги прави достатъчно леки, за да ги носите през целия ден, независимо дали искате да играете игри, да слушате Spotify, да гледате филм или искате да се обадите.

Враговете и детайлите звучат като бръснач

Безжичните слушалки Beoplay могат да се справят с всичко без проблеми благодарение на Bluetooth 5.1 връзката. Силата на слушалките не е само в дизайна, защото и по отношение на производителността е за да си оближеш пръстите. Честотният диапазон на слушалките е огромен. Най-малките звуци се улавят и изпращат в чашата на ухото ви чрез 40-милиметровите драйвери, за да погалят мозъка ви и по-важното: незабавно да разкрият местоположението на враговете в Call of Duty: Warzone или Battlefield или да ви дадат само допълнителна доза настръхване в Call of Duty: Warzone или Battlefield. Resident Evil Village. В допълнение, най-дълбоките баси знаят как да ви дадат необходимите удари, когато действието избухне.

Слушалките са оборудвани с 2,4 Ghz безжична връзка без загуби, която гарантира, че можете да се насладите на най-добрата връзка без прекъсване. Това важи за Xbox Series X, за които слушалките имат специален бутон, но също и за компютър и мобилни устройства. Без смущения от други устройства или прекъсваща връзка. Освен това порталът поддържа Dolby Atmos, нещо, което прави слушалките още по-добри, когато ги използвате на Xbox Series X, чрез свързване към специалния бутон Xbox (който дори ви позволява да включвате конзолата през слушалките).

Много интуитивен

Това далеч не казва всичко. На слушалките има няколко бутона и връзки. В допълнение към бутона Xbox и бутона за включване/изключване (който също функционира като бутон за Bluetooth), слушалките имат два плъзгача, които буквално ви позволяват да плъзнете силата на звука нагоре или надолу и да настроите баланса за потискане на шума. Можете също така да контролирате баланса между звука в играта и вашия чат за Xbox чрез този контролер за заглушаване на шума. Чрез самите тапи за уши можете да контролирате, наред с други неща, приемането на повиквания, пускането на вашата музика и спирането на любимия ви филм или сериал. Всичко това с две прости докосвания върху слушалката ви. Работи чудесно.

Няма да намерите микрофона на слушалките, поне не по класическия начин. Това е така, защото е вграден, така че никога няма да пречи. Независимо от това, това е един от най-чистите микрофони, създаван някога, който също така разполага с шумопотискане и успява да премахне доста фонов шум. Тествахме го и ни повярвайте: вашият събеседник не знае какво чува!

USB-C връзката е за зареждане на портала, което се извършва в рамките на три часа. Това време все още е малко трудно, особено като вземете предвид, че това е USB-C връзка. След като заредите слушалките, можете да слушате чрез Bluetooth до 24 часа или да останете свързани с вашия Xbox до дванадесет часа, докато се наслаждавате на функцията за активно шумопотискане. Чрез връзката 3,5 mm (и предоставения кабел) можете също да свържете слушалките с кабел, например към контролер за PlayStation 5 или друго устройство.

Image
Image

Критично?

Слушалките почти перфектни ли са? Не. Винаги има какво да забележите, ако се вгледате достатъчно. Същото важи и за портала Beoplay. Например приложението, което можете да изтеглите, не работи правилно. Въпреки че обичахме да слушаме музика, да провеждаме телефонни разговори и, разбира се, да играем игри. Последното особено е облекчение с тази слушалка. Единственото нещо, което ще попречи на някои хора, е високата цена. Но знайте, че купувате слушалки, които гарантират чисто качество. B&O е много важен играч от години, когато става въпрос за аудио и създаване на красив дизайн и добро качество. Именно заради това изживяване ще бъдете поразени от тези слушалки.

Преглед на безжични слушалки за игри на Beoplay Portal – съотношение цена/качество

Порталът Beoplay ни предлага изживяване, което вие си казвате. Когато Bang и Olufsen веднъж казаха, че това трябва да са слушалки за цял живот, това не е лъжа! Слушалките струват много пари, но аудиофилите обръщат внимание: отсега нататък това е новото място на трона сред слушалките! Това е не само инвестиция за сега, но и за бъдещето. Ако нямате пари за това, със сигурност има други прилични слушалки на пазара. Но ако можете да отделите няколкостотин евро, ако прекарате много часове зад вашия Xbox, няма да съжалявате за тази покупка нито за миг.

Плюсовете и минусите

  • Прекрасно удобно
  • Изключителна надеждност
  • Най-добрият звук, който можете да желаете
  • Изключително чист микрофон
  • Интуитивна работа
  • Пълното зареждане отнема известно време
  • Приложението Bang и Olufsen е малко трудно за свързване

Популярна тема