Тези 5 функции правят B&O Beoplay Portal уникална слушалка за игри

Съдържание:

Тези 5 функции правят B&O Beoplay Portal уникална слушалка за игри
Тези 5 функции правят B&O Beoplay Portal уникална слушалка за игри
Anonim

Насладете се на игрите си безжично

Когато производителите разработват слушалки, те често се правят с мисъл за една целева група. Точно това е причината скоро да не влизате в градския транспорт със слушалки за игри. Bang & Olufsen се опитва да промени това и отива крачка напред, като комбинира функциите, които геймърите искат да видят, с красив дизайн, звук и майсторство, което ви кара да искате да оближете пръстите си.

Това означава, че B&O Beoplay Portal не е „нормална“затворена слушалка, но може да се конкурира с най-добрите безжични слушалки на пазара. Например порталът може да продължи до 24 часа чрез Bluetooth, включително активно шумопотискане. Има и различни функции, скрити чрез сензорни контроли отстрани на чашките за уши.

Bang & Olufsen разработиха B&O Beoplay Portal като част от програмата Designed for Xbox в сътрудничество с Microsoft. Това означава, че можете да свържете слушалките за игри към вашия Xbox Series X или S чрез Xbox Wireless за нула време. Освен това можете също да се свързвате с други устройства чрез Bluetooth, aptX Adaptive и USB-C, така че можете да се наслаждавате на аудио от следващо поколение, където и да сте.

Image
Image

Съраунд звук, който ви казвате

Както споменахме, Bang & Olufsen е много опитна лайфстайл и аудио компания, основана още през 1925 г. Цялата тази експертиза в областта на аудиото, датската компания сега носи на B&O Beoplay Portal, за да позволи на геймърите да се забавляват впечатляващ звук. Производителят прави това с две персонализирани 40 мм драйвери, направени от неодиниеви магнити, които осигуряват точно представяне на звука. А с активното шумопотискане няма да бъдете безпокоени по време на интензивни мачове. Това може да направи разликата между плътен изстрел в кръстовището или гюле от стадиона във FIFA 21, когато някой просто нахлуе в стаята ви.

В допълнение към висококачественото стерео изживяване, Bang & Olufsen също използва технологията Dolby Atmos в слушалките за игри. С това играчите могат да се насладят на виртуално изживяване със съраунд звук, което можете да си кажете на конзолите Xbox и компютъра, което можете да настроите с обновеното приложение Bang & Olufsen. Така че, ако искате да знаете точно откъде идват опонентите или куршумите или да изживеете филмите по напълно различен начин, тогава сте попаднали на правилното място с портала Beoplay.

Image
Image

Невидим микрофон

Една от причините слушалките за игри обикновено да не се носят на обществени места е големият микрофон, който често е прикрепен към тях. В края на краищата не искате да изглеждате така, сякаш работите в кулата за контрол на въздушното движение на Шипхол. И дори да можете да премахнете микрофона, обикновените слушалки за игри не са идеални за обществена употреба.

B&O Beoplay Portal на пръв поглед изглежда като стилна, безжична ANC слушалка вместо слушалка за игри. И на втори поглед също. Bang & Olufsen използва микрофон с невидима рамена. Чрез множество микрофони се улавя гласът на потребителите, докато другите звуци в околната среда се заглушават. По този начин можете да комуникирате кристално ясно със съотборниците си.

Image
Image

Геймърски слушалки със стилен външен вид

Компаниите за игри имат определена визия за това какво смятат, че геймърите искат да видят в продуктите. Например, виждаме все повече аксесоари за игри, които се появяват с RGB осветление, така че средната настройка осигурява повече светлина от Broadway. Единственият въпрос е дали геймърите наистина искат игрови вид. Защото стилното е различно.

Bang & Olufsen иска да размие границата между слушалките и слушалките за игри с B&O Beoplay Portal. Както споменахме, компанията има десетилетия опит с аудио, но също и с дизайна. Следователно Portal е първата слушалка за игри, която не изглежда така, сякаш можете да я носите изключително на състезателната си седалка зад вашия монитор или телевизор. Слушалките не са евтини с цена от 499 евро, но можете веднага да се отървете от другите си слушалки. Защото с всички технологични джаджи Portal е идеална универсална слушалка.

И с три различни цвята - антрацит, сива мъгла и морско синьо - можете идеално да го съчетаете с вашия външен вид.

Image
Image

Удобни за часове игри

Обикновено се хващаме да играем часове наред, но по време на блокирането игралните сесии станаха напълно дълги. В един момент само една част от тялото ще започне да хленчи: ушите ви. Ако слушалките ви за игри не са удобни, това ще стане неприятно изживяване в даден момент.

Това вероятно няма да е проблем скоро с B&O Beoplay Portal. Датската компания е направила всичко, за да предложи възможно най-голям комфорт. Просторните възглавнички за уши са изработени от мемори пяна и са обвити в агнешка кожа. Гърбът на възглавниците също е малко по-дебел, така че да се адаптира по-добре към формата на главата ви. В допълнение към комфорта, това гарантира и по-малко изтичане на звук.

Така че не е нужно да се тревожите за ушите си, но друга болезнена точка често е горната част на главата ви. След няколко часа тежестта на слушалките за игри ще започне да притиска горната част на черепа ви. Bang & Olufsen са помислили и за това, като са поставили подплатата на лентата за глава по такъв начин, че да не се обляга на върха на главата ви. Добавете към това лекото тегло от само 282 грама и комфортът няма да е проблем. Сега просто се уверете, че няма да получите квадратни очи от цялото това взиране в екрана.

Тази статия е в сътрудничество с Bang & Olufsen.

Популярна тема