Тествах най-добрите слушалки за PS5, Xbox и PC от Trust

Съдържание:

Тествах най-добрите слушалки за PS5, Xbox и PC от Trust
Тествах най-добрите слушалки за PS5, Xbox и PC от Trust
Anonim

Доверете се на геймърските слушалки GXT 414 Zamak

Вие ли сте човек, който има няколко конзоли и компютър у дома и иска да се наслаждава на едно и също висококачествено аудио на всяка платформа? Тогава Trust GXT 414 Zamak е добър вариант. Слушалките за игри са специално направени да обслужват множество платформи и следователно имат не по-малко от три кабела - един метър дълъг кабел за конзоли, допълнителен удължителен кабел за компютър и 1,3 метра дълъг кабел с -line микрофон за смартфони и таблети.

Фактът, че Trust GXT 414 Zamak се фокусира върху множество платформи, не оказва влияние върху качеството на звука.53-милиметровите активни драйвери осигуряват мощен звук навсякъде, независимо дали става дума за компютър за игри или смартфон. Благодарение на балансирания звуков подпис, всички звуци също могат да се чуят ясно и малките детайли не се издухват от експлозия или прекомерни басови тонове. С микрофона можете ясно да чувате съотборниците си и ако не играете мултиплейър игра, можете просто да премахнете модулния микрофон.

Геймърските слушалки също са изработени от висококачествени материали. Металната конструкция гарантира, че слушалките могат да понесат няколко удара - въпреки че не бихме препоръчали да хвърляте Zamak от четири височина - докато кожената лента за глава и големите възглавнички за уши гарантират, че е задължително по отношение на комфорта. йени

Image
Image

Gaming слушалки Trust GXT 323W Carus

Sony даде да се разбере след обявяването на PlayStation 5, че конзолата от следващо поколение не само ще бъде „следващо поколение“по отношение на графики. Производителят иска да изведе всичките ви сетива на следващото ниво. В резултат на това контролерът получи голямо подобрение под формата на контролера DualSense, но Sony също инвестира много в областта на аудиото.

Специално за PlayStation 5, Trust направи бяла версия GXT 323W Carus, за да можете да се насладите напълно на всичко, което PS5 може да предложи в областта на аудиото и в същия стил. Благодарение на 50-милиметровите драйвери в Carus ще чуете всичко - от врагове, бързащи зад ъгъла, до големи експлозии с ревящ бас. Отчасти благодарение на 3D аудиото, което можете да включите в настройките на PlayStation 5 за слушалки.

Дишащите възглавнички за уши също ще гарантират, че ушите ви ще останат хубави и хладни по време на интензивни отвари. Няма да имате проблеми с кабела и по време на тези игри, защото Trust е поставил 1,2-метров кабел на Carus, така че да е идеалната дължина за включване в контролера DualSense. Добавете към това чист микрофон и имате идеални слушалки за вашия PS5.

В допълнение към бялата версия на Carus, слушалките за игри Trust се предлагат и в други цветове и можете да използвате слушалките на други платформи. Carus може да се използва и на конзоли от последно поколение, Xbox Series X и PC.

Image
Image

Gaming слушалки Trust GXT 488 Forze PS4

Слушалките за игри, проектирани на външен вид за PlayStation 5, разбира се са хубави, но факт е, че много играчи все още нямат конзоли от следващо поколение у дома. Това не е толкова странно при постоянния дефицит. Трябва да имате късмет или да имате много богат портфейл, ако искате да получите PlayStation 5 или Xbox Series X тези дни.

Много играчи все още играят на PlayStation 4, която успя да привлече огромна база играчи в предишното поколение. И Trust също има специално проектирани слушалки за игри за тази група, а именно Trust GXT 488 Forze. Точно като Carus, тези слушалки също имат големи 50 мм драйвери, които гарантират, че можете да уловите всички детайли в игрите. Независимо дали това е битка в Call of Duty Black Ops Cold War, състезателна писта във F1 2021 или футболно игрище във FIFA.

За игри с много играчи можете също така да комуникирате ясно благодарение на гъвкавия микрофон - включително пяна, която ще предпазва от нежелани шумове - който също можете лесно да включите, когато не ви е необходим. GXT 488 Forze също е много подходящ за дълги игрални сесии, тъй като меките възглавнички за ушите и регулируемата лента за глава гарантират, че слушалките за игри ще лежат удобно на черепа ви.

Image
Image

Слушалки Trust GXT 450 Blizz RGB 7.1 Surround

Много компютри и аксесоари за игри в днешно време имат RGB осветление, така че можете да персонализирате цялата си настройка по ваш вкус. Вече не е нужно всичко да е само черно или бяло, с няколко щрихи червено тук и там. Вече можете да завършите настройката си с Trust GXT 450 Blizz.

Тези слушалки за игри имат цветно LED осветление и на двете чаши за уши, но това не е всичко, което слушалките могат да предложат. 40-милиметровите драйвери използват виртуален 7.1 съраунд звук. Това означава, че изглежда, че звукът може да идва от всички страни, което е идеално в шутъри и състезателни игри. Вече не е нужно да гледате в огледалото за обратно виждане за конкурент, който да изпревари и ще изглежда, че мамите в шутъри от първо лице.

Въпреки че драйверите са малко по-малки от другите геймърски слушалки Trust, които прегледахме, това не означава, че слушалките трябва да правят компромис с комфорта. Тези слушалки също имат големи възглавнички за ушите, както и лента за глава с лента за окачване, която разпределя тежестта равномерно. Благодарение на удобните вградени контроли в двуметровия кабел, вие също имате силата на звука, опцията за заглушаване на микрофона и осветлението на една ръка разстояние.

Image
Image

Слушалки за игри Trust GXT 433 Pylo

Ако сте много чувствителни, когато става дума за ушите ви и искате да сте сигурни, че ще получите най-добрите слушалки по отношение на комфорта, Trust GXT 433 Pylo може да са идеалният кандидат за вас. Тези слушалки имат големи възглавнички за уши, които са пълни с мемори пяна. Това означава, че възглавничките за уши ще се адаптират идеално към формата на главата и ушите ви.

Само защото GXT 433 Pylo се фокусира върху комфорта, това не означава, че другите аспекти на слушалките за игри са на ниско ниво. С мощните 50-милиметрови драйвери все още можете да чувате перфектно всички слоеве на звука, от пълните басови тонове до високите, а микрофонът също служи добре в игри с много играчи.

Слушалките също са подходящи за всички платформи. Стандартният кабел е с дължина един метър и има вградени контроли за регулиране на силата на звука и заглушаване на микрофона, което е идеално за смартфони и конзоли. Освен това в кутията има и допълнителен удължителен кабел от един метър, ако искате да използвате слушалките на компютър. Независимо дали сте на път или седите в офис стола, можете да използвате Pylo навсякъде.

Тази статия е в сътрудничество с Trust.

Популярна тема