Съвет: Безжични слушалки Sony PS5 Pulse 3D се продават отново в Media Markt

Съдържание:

Съвет: Безжични слушалки Sony PS5 Pulse 3D се продават отново в Media Markt
Съвет: Безжични слушалки Sony PS5 Pulse 3D се продават отново в Media Markt
Anonim

С всяко ново поколение конзоли, производителите се опитват да издигнат графиките на следващото ниво. В крайна сметка това е, което веднага ти прави впечатление. Sony се опита само с PlayStation 5 да направи повече аспекти наистина следващо поколение. Например, новата конзола предлага повече аудио канали, за да се потопите напълно в играта.

Новите технологии в PS5 карат да изглежда, че сте точно в средата на играта, благодарение на 3D аудиото. За да се насладите на това, имате нужда от слушалки, които поддържат вашата технология, поради което Sony създаде безжичните слушалки PS5 Pulse 3D. Точно както самата PlayStation 5, слушалките често са разпродадени. Безжичните слушалки Pulse 3D вече се предлагат отново в Media Markt, така че ако искате да вземете устройството у дома, трябва да побързате!

Какво предлага слушалката Pulse 3D?

Въпреки че флагманът на безжичните слушалки Sony PS5 Pulse 3D поддържа аудио от следващо поколение, слушалките могат да предложат много повече от това. Ушите ви ще бъдат обгърнати от две меки възглавнички, а отгоре главата ви ще бъде докосната само от лентата за окачване, за прекрасен комфорт. Драйверите в слушалките също са там и осигуряват висококачествен звук, независимо дали играете или гледате филми.

Може да не го видите от външния вид, но безжичните слушалки Sony PS5 Pulse 3D също имат микрофон. За разлика от други геймърски слушалки, въпросният микрофон е вграден само в слушалките, така че никога няма да пречи. Може да струва малко, но тогава имате и висококачествени слушалки за игри у дома!

Популярна тема