Bang & Olufsen анонсира първите и революционни слушалки за игри

Съдържание:

Bang & Olufsen анонсира първите и революционни слушалки за игри
Bang & Olufsen анонсира първите и революционни слушалки за игри
Anonim

Повечето слушалки за игри са предназначени единствено за използване зад вашия телевизор или монитор и често имат поразителен външен вид. И това често не е дизайн, който бихте искали да носите на обществени места. Това скоро ще се промени, тъй като Bang & Olufsen навлиза на пазара с първите си слушалки за игри.

За разлика от други слушалки, порталът Beoplay на Bang & Olufsen не е фокусиран само върху игрите. Благодарение на активното шумопотискане и стилния дизайн, можете да използвате слушалките еднакво лесно в градския транспорт, както и по време на игра. Дорте Вестергаард, директор на категорията On-The-Go на Bang & Olufsen, обяснява.

Bang & Olufsen и Xbox обединяват сили

Освен удобствата на ANC слушалките, Beoplay Portal има всички функции, които можете да желаете като геймър. Например, слушалките използват Dolby Atmos за впечатляващ съраунд звук, имат невидим микрофон с рамото на стрелата и точен звук, за да чуете приближаването на вашите опоненти.

За да пуснат на пазара революционни слушалки за игри, Bang & Olufsen се обединиха с Xbox. Следователно порталът Beoplay произлиза от програмата Designed for Xbox. Това означава, че можете да използвате слушалките безжично през целия ден чрез Bluetooth 5.1, но също и чрез Xbox Wireless за връзка с ниска латентност на конзолите Xbox Series X и S и Xbox One. Дългата батерия е придружена и от ниско тегло и удобен дизайн, така че можете да носите слушалките часове наред без никакви проблеми.

Порталът Bang & Olufsen Beoplay е достъпен по целия свят от 29 април за 499 EUR и се предлага в цветовете Черен антрацит, Сива мъгла и Нави.

Популярна тема