EPOS пуска H3PRO хибридни слушалки в гамата за игри

Съдържание:

EPOS пуска H3PRO хибридни слушалки в гамата за игри
EPOS пуска H3PRO хибридни слушалки в гамата за игри
Anonim

Нов EPOS флагман

Някои от слушалките, пуснати от EPOS през последните няколко години, бяха малко повече от продукт на Sennheiser с различно лого. Освен такива EPOS | Sennheiser продукти, датският производител също наскоро пусна новия H6PRO. Слушалка с необходимите недостатъци, особено като се има предвид цената от 179 евро. Месец по-късно, сега е ред на H3PRO Hybrid да се появи, с ясното намерение да води игралната линия на EPOS.

Слушалките се предлагат с почти всички функции, които можете да очаквате през 2021 г. EPOS запазва подвижния микрофон (и останалата дупка е спретнато запълнена след отстраняване с капачка, която идеално съответства на цветовата композиция) на H6PRO и добавя опция за 7.1 съраунд звук и функция за активно шумопотискане. Терминът „Хибрид“в този случай се отнася до възможността за използване на слушалките както безжично, така и с кабел. Така H3PRO Hybrid е много подобен на съществуващия H3 Hybrid, но последният няма донгъл с ниска латентност, а само Bluetooth (и кабелен, разбира се).

Image
Image

EPOS H3PRO Hybrid трябва да е всичко

Друго подобрение на функцията на H3PRO Hybrid спрямо H3 Hybrid е добавянето на активно шумопотискане. С натискането на един бутон вие сте откъснати от външния свят и чувате само звука, който възпроизвеждате. Според EPOS използването на тази функция е придружено от значително намаляване на живота на батерията, въпреки че няма да срещнете проблеми при дълги полети, например: чрез Bluetooth и с включено шумопотискане H3PRO Hybrid ще трябва да издържи 22 часа преди да трябва да намерите USB порт.

Допълненията в сравнение с H6PRO и H3 Hybrid, разбира се, са придружени от увеличение на цената: с 279 евро (препоръчителна цена), H3PRO Hybrid е малко под GSP 670, въпреки че тези слушалки са също и на по-ниска цена може да се намери извън уеб магазина на EPOS.

Популярна тема