Можете да направите перфектната безжична настройка за игри за нула време

Съдържание:

Можете да направите перфектната безжична настройка за игри за нула време
Можете да направите перфектната безжична настройка за игри за нула време
Anonim

Razer Viper Ultimate

Ако бяхте попитали средностатистическия геймър преди няколко години дали той или тя иска да играе с безжична мишка, скоро щяхте да получите отговор „не, благодаря“. Това не е изненадващо, защото вече има малко забавяне по линията. Това може да означава разликата между живота и смъртта в състезателни шутъри като Counter-Strike Global Offensive или Fortnite. И това е особено забележимо с мишка, която разбира се е пряко продължение на мерника ви.

За щастие няколко производители направиха огромен напредък в безжичните технологии напоследък, като Razer е един от най-големите. Това се вижда и от популярността на компанията, тъй като мишките Razer могат да бъдат намерени в големи количества върху подложките на мишката на много геймъри.

Флагманът на Razer е ултралекият Razer Viper Ultimate, който тежи само 74 грама. По отношение на формата, производителят запазва популярната форма Viper, която вече е пусната като кабелна версия. Благодарение на размерите си, Viper Ultimate пасва удобно в ръката и е идеален за длан, пръст и хибридни потребители. Мишката стои сравнително ниско, така че може да не е толкова перфектна, ако сте агресивен потребител на нокти.

Благодарение на усъвършенстваната безжична технология на Razer, не е нужно да се притеснявате за забавяне в игрите, защото времето за реакция на мишката е дори по-добро от много жични конкуренти. При условие, че ключът е в обсега, разбира се, но това не е проблем с включената докинг станция за зареждане, защото можете лесно да я поставите точно пред подложката на мишката. Друго нещо, за което не трябва да се притеснявате, е досадното двойно кликване. Razer Viper Ultimate използва оптични превключватели, които имат време за реакция от само 0,2 милисекунди.

Споменатата по-рано докинг станция за зареждане е полезна не само за поддържане на вашия донгъл близо. Той също така гарантира, че можете лесно да зареждате Razer Viper Ultimate. Можете просто да поставите мишката върху докинг станцията след игра на игри и тя ще бъде напълно заредена отново при следващата сесия. Не че това винаги е необходимо, защото с пълна батерия безжичната мишка спокойно може да издържи цяла седмица. Незаменим аксесоар във вашата перфектна безжична настройка за игри!

Image
Image

Razer BlackWidow V3 Pro

Само с мишка вашата безжична настройка за игри, разбира се, не е готова. В крайна сметка, освен Razer Viper Ultimate, трябва да има и клавиатура със същите възможности, за да можете да играете игри напълно без кабели и да се справяте с опонентите си. Независимо дали в приключението за един играч на Marvel's Guardians of the Galaxy или в мултиплейър войната в Battlefield 2042.

Идеалният спътник за Razer Viper Ultimate е Razer BlackWidow V3 Pro. Клавиатурите BlackWidow са добре известно име, когато става въпрос за механични клавиатури от години и това не е без причина. Днес Razer също има свои собствени превключватели, от които можете да избирате, с щракащите превключватели Razer Green и линейните, безшумни превключватели Razer Yellow.

Подобно на Viper Ultimate, BlackWidow V3 Pro също използва технологията HyperSpeed Wireless на Razer. Това означава, че можете да играете и да пишете безжично без забавяне и забавяне. Ако батерията е изтощена, винаги можете да използвате USB-C кабела, за да заредите BlackWidow и едновременно с това да го използвате като кабелна клавиатура.

Освен впечатляващата безжична технология и механичните превключватели от Razer, BlackWidow V3 Pro има и други интересни функции. Получавате удобна опора за китките на клавиатурата, разполагате с медийни контроли, включително въртящ се контрол на силата на звука, и разбира се можете да се наслаждавате на ярко, цветно RGB осветление.

Image
Image

Razer Barracuda X

С Viper Ultimate и BlackWidow V3 Pro имате инструментите да атакувате опонентите си, но също така е важно да знаете какво правят опонентите ви в игрите. Ето защо добрите слушалки за игри са аксесоар, който не трябва да се пренебрегва.

За щастие, Razer има и добра безжична опция за цялото ви аудио, докато играете с Razer Barracuda X. Леките, безжични слушалки се свързват лесно към вашия компютър, благодарение на включения донгъл и вие нямате за останалото няма софтуер за изтегляне. А Barracuda X може да се използва не само на компютър, но и на конзоли Sony и Nintendo. Всъщност слушалките дори поддържат Tempest 3D аудио от PlayStation 5.

За Barracuda X Razer използва свои собствени драйвери TriForce 40MM. Технологичният гигант е разработил техника за настройка на драйверите, така че да има ясно разграничение между ниски, средни и високи тонове. Това гарантира, че честотите няма да се преливат една в друга и винаги можете ясно да чуете какво се случва в една вълнуваща игра. Това се отнася и за вашите съотборници, когато говорите в микрофона, тъй като микрофонът потиска околния шум и се фокусира върху вашия глас.

Разбира се също така е хубаво да поставите удобни слушалки за игри на главата си, така че да можете да играете през целия ден, без да си наранявате ушите или главата. Ето защо Razer значително намали теглото на Barracuda X до едва 250 грама. Заедно с възглавничките за уши от мемори пяна, това осигурява максимален комфорт, който ви кара почти да забравите, че имате слушалки на главата си.

Тази статия е в сътрудничество с Razer.

Популярна тема