Coirsair HS55 Стерео геймърски слушалки Преглед - добро качество на ниска цена

Съдържание:

Coirsair HS55 Стерео геймърски слушалки Преглед - добро качество на ниска цена
Coirsair HS55 Стерео геймърски слушалки Преглед - добро качество на ниска цена
Anonim

Опаковка без суетене

Самата кутия не изглежда много привлекателна. Много е просто, опаковката има само жълт фон, изображение на HS55 и няколко спецификации. Всъщност можете да кажете същото за начина, по който са опаковани слушалките.

HS55 е закрепен в здраво парче картон. Не че този начин на опаковане е лош, защото слушалките очевидно са добре защитени. Това просто кара HS55 да се чувства евтин веднага, което е жалко.

Кутията също не съдържа нищо, от което не се нуждаете. Единственото нещо в него е само брошура с информация за безопасност, чанта с жак сплитер за когато имате друг вход в компютъра и разбира се самата слушалка. Това веднага показва, че HS55 е проста слушалка за включване и пускане. В този случай е колкото по-малко, толкова по-добре.

Image
Image

Красив дизайн

Истинската магия на слушалките идва, когато ги държите и гледате. Слушалките имат семпъл, но много красив дизайн, а музикалните наушници са направени почти само от пластмаса. Логото на Corsair отстрани блести, когато премахнете стикерите, които предпазват слушалките. Накратко; дизайнът е много чист.

HS55 няма да се счупи лесно, защото дъгата е много гъвкава и можете да раздалечите възглавничките за уши далеч една от друга. Следователно размерът на главата ви няма значение, тъй като всичко се регулира лесно.

HS55 също е много удобен. Възглавничките за уши са доста големи и следователно също са удобни, ако ушите ви са малко по-големи. Ако някога ви се е налагало да се справяте с възглавнички за уши, които не пасват добре на ухото ви, тези слушалки са силно препоръчителни.

Image
Image

Лесен за използване

Слушалките са много лесни за използване. HS55 има кабел с 3,5 мм жак, но Corsair е включил сплитер за жак, когато вашият компютър има отделен аудио и звуков порт. 3,5 мм жак може лесно да се включи в сплитера, а връзката за слушалки има два изхода.

Когато HS55 е включен, той работи незабавно и не е необходимо да се изтегля софтуер за настройка на слушалките. HS55 работи отлично и на конзоли. Просто трябва да включите жака в контролера на вашия Xbox или Playstation и всичко работи веднага.

Image
Image

Бюджетни слушалки за игри със страхотен звук

Въпреки факта, че HS55 е сравнително евтина слушалка с цена от 69,99 евро, със сигурност не бива да се подценява по отношение на качеството. Звукът през тези слушалки е фантастичен. С HS55 чувате всеки детайл, докато играете.

Независимо дали играете шутър като Call of Duty или RPG с отворен свят като Horizon Forbidden West; наистина чувате всички звуци в игрите. Слушалките просто нямат съраунд звук и звукът няма да е толкова добър, колкото другите слушалки от висок клас, но за ниската цена HS55 има фантастично качество на звука.

Микрофонът също е разумен. Това не е най-добрият микрофон, но вашите съотборници ще ви чуят добре. Само ако търсите фантастичен микрофон за други цели, освен просто да говорите по време на игра, тогава HS55 не се препоръчва.

Image
Image

Ревю на Corsair HS55 - добро съотношение цена-качество

Като цяло, Corsair HS55 е фантастична слушалка за цената, която плащате. Слушалките вече се предлагат за малко под 70 евро, което наистина не е скъпо за това, което получавате. Corsair HS55 е удобен, звукът е фантастичен във всяко отношение и дизайнът е изчистен. Микрофонът също е приличен. По принцип всичко, което можете да искате от една добра слушалка за игри, HS55 отговаря.

Слушалките могат да се използват на всички конзоли чрез 3.5 жак връзка. Следователно HS55 е идеална слушалка за всеки, който не търси непременно най-доброто от най-доброто и просто иска да се наслаждава на игри със сравнително добра слушалка.

Плюсовете и минусите

  • Добро съотношение цена/качество
  • Детайлен звук
  • Удобно
  • Дизайнът е изчистен
  • Лесен за използване
  • Микрофонът може да бъде по-добър
  • Не е атрактивно опакован
  • Няма съраунд звук

Популярна тема