РЕВЮ НА EPOS H3PRO Hybrid – скъпата електроцентрала се регистрира от името на EPOS

Съдържание:

РЕВЮ НА EPOS H3PRO Hybrid – скъпата електроцентрала се регистрира от името на EPOS
РЕВЮ НА EPOS H3PRO Hybrid – скъпата електроцентрала се регистрира от името на EPOS
Anonim

Продължете там, където са спрели

Не много отдавна EPOS (който също предлага подобни продукти под името EPOS | Sennheiser, както и практически ребрандирани слушалки Sennheiser) пусна H6PRO и ние го подложихме на дълъг тестов процес. За да стигна след това до извода, че има много грешка в слушалките, чиято цена е доста висока. H3PRO Hybrid трябва да възстанови това слабо първо впечатление.

За значително по-скъпото допълнение към гамата, EPOS избира логичния избор: запазване на доброто и подобряване на обърканото. Например, избрана е различна облегалка за глава, която се усеща значително по-мека и по-малко стягаща. Чашките за уши са малко по-малки, но се затварят по-добре. Сладкото място, в което слушалките стоят най-добре, стана малко по-голямо, което прави H3PRO Hybrid подходящ и за значително по-дълги сесии на игра.

Image
Image

Софтуерни проблеми

Тъй като H3PRO Hybrid е малко по-добро издание на H3 Hybrid, логично е изживяването със съраунд звук 7.1, което последният познаваше, също да бъде превзето. С Gaming Suite (софтуер) от EPOS можете да регулирате няколко неща и можете да превключвате слушалките между 2.1 и 7.1 с 1 щракване (или натиснете физическия бутон на самата слушалка). Идеален, ако искате да слушате музика без произведен ефект и искате да можете бързо да превключите към ситуация, в която искате да чуете откъде идва някой. Трябва да е ясно, че 7.1, въпреки че е изкуствен, работи изключително добре. Изпробвани в множество шутъри, ще получите отлична представа откъде идват стъпките или изстрелите.

Единственият проблем за EPOS е, че не са извлечени поуки от многото докладвани проблеми, свързани с Gaming Suite. Софтуерът работи. Понякога. И често не или не напълно. Тествано на множество устройства (компютри), често се случва, че ако нямате отворен екземпляр, където се възпроизвежда звук (игра, поток или видео), трябва да изключите слушалките отново веднага щом отворите инстанция за възпроизвеждане на звук. Да дам пример: стартирате игра от работния плот, но звукът липсва. Източникът на звука весело казва „EPOS H3PRO Hybrid Dongle“, но остава зловещо мълчалив. Изключете слушалките и ги включете отново (докато сте в играта) и готово: работи отново. Тромав и предвид подобните превратности на (стария) GSP 670 проблем, който можеше да бъде решен.

Освен това трябва да е възможно да се използва и на компютър 7.1 съраунд звук може да се използва само чрез USB кабел. Частта „PRO“от името на слушалките означава, че те могат да се използват и чрез предоставения донгъл. Проблеми възникват обаче, ако се опитате да използвате този съраунд звук, когато слушалките се зареждат (след като ги включите чрез USB кабел). След това можете да натискате физическия бутон като бутона в Gaming Suite, докато тежите една унция, но звукът продължава да се доставя весело във 2.1.

Image
Image

Хардуерът е в добро състояние

Късметът на EPOS е, че на теория софтуерните проблеми са по-лесни за отстраняване от проблемите със самите слушалки. Поне ако имаше. Микрофонът (отново) може да се сваля и предлага отлично качество на звука и има малко или нищо за грешка в чашките за уши. И за щастие активното шумопотискане не се контролира чрез Gaming Suite, така че тази функция също работи правилно.

С плъзгач отстрани на слушалките тази опция може да се включва или изключва. Това не само работи идеално в игри (или дори докато слушате музика), но също така е изключително подходящо за включване, за да предпазите външния шум. Разбира се, използването на тази функция е съпроводено със значително намаляване на живота на батерията, но това не се оказа проблем. Слушалките се зареждат бързо и могат да се използват и по време на зареждане, макар и с необходимите проблеми, както е посочено в софтуерните опасности.

Това, което много геймъри ще забележат е, че копчето за сила на звука е малко по-различно. H3PRO Hybrid няма твърдо „стопиране“. С други думи, можете да продължите да се въртите дори когато звукът е увеличен. Единственият недостатък на тази система е, че фината настройка на звука стана по-трудна. Увеличавате или намалявате звука с 5-10 процента по-бързо с това въртящо се копче, което на свой ред води до твърде силен или твърде тих звук.

Рецензия на EPOS H3PRO Hybrid – Има всичко, включително грешки

Когато H6PRO просто не беше добра сделка за исканата цена, H3PRO Hybrid успява да донесе значително повече. Това е позволено и предвид цената, с която се поставя между утвърдени (силни) марки като Astro, Bayerdynamics и Audio-Technica. По отношение на функционалностите H3PRO Hybrid със сигурност заема добра позиция, но след това изостава по отношение на софтуера. Проблемите със сигурност могат да бъдат решени, но за такава цена всъщност можете да очаквате, че всичко е наред.

Плюсовете и минусите

  • Отличен комфорт при носене
  • Добро качество на звука, стерео и съраунд звук и микрофон
  • Потискането на шума работи чудесно
  • Дълъг живот на батерията и бързо зареждане
  • Разглобяем микрофон
  • Безжични и кабелни
  • Много скъпо
  • Gaming Suite оставя много да се желае
  • Трябва да рестартирате слушалките за всеки случай
  • Контролът на силата на звука затруднява ненужно доброто място

Популярна тема