Отборът на Fortnite пропуска $150 000 заради Tweet

Съдържание:

Отборът на Fortnite пропуска $150 000 заради Tweet
Отборът на Fortnite пропуска $150 000 заради Tweet
Anonim

Ако има една игра, която е нараснала експоненциално в електронните спортове през последните години, това несъмнено е Fortnite. В играта участват огромни суми пари и конкуренцията е жестока. Особено защото Fortnite е безплатен и всеки потенциално може да израсне в професионален играч. Ако имате шанс да спечелите главна награда, със сигурност не трябва да пропилявате този шанс.

Това съобщение очевидно е било изгубено от играча на Fortnite Wrigley. Заедно с двама съотборници той е част от група, която ще се състезава в Fortnite Champion Series, където голямата награда се състои от 150.000 долара. Тази възможност приключи внезапно, когато Wrigley публикува туит, призовавайки главния творчески директор на Epic Games, Доналд Мустард, да се самоубие. Доклади на Eurogamer.

Дисквалификация от екипа на Fortnite

Посланието на играча на Fortnite противоречи директно на правилата на турнира, които гласят, че играчите трябва да уважават опонентите, продуцентския екип и спонсорите. Тъй като Epic Games е разработчик и издател на Fortnite, Mustard е част от производствения екип.

След туит на Wrigley, неговият екип беше незабавно дисквалифициран от Fortnite Champion Series. Освен това играчите не получават паричната награда, която вече са спечелили по това време, конвертирани около 600 евро. Туитът и акаунтът в Twitter на Wrigley оттогава са изтрити. Съотборниците на Ригли очевидно не са доволни от действията му и ги осъдиха в туит, въпреки че биха предпочели да не дисквалифицират целия отбор.

Популярна тема