Sony купува правата за EVO Fighting Tournament и обявява нова версия

Съдържание:

Sony купува правата за EVO Fighting Tournament и обявява нова версия
Sony купува правата за EVO Fighting Tournament и обявява нова версия
Anonim

Напоследък Microsoft беше много в центъра на вниманието с придобиването на Bethesda и Zenimax и допълнителните игри в Xbox Game Pass, които новото партньорство носи. Sony също не седи неподвижно в това отношение и сега обяви, че вече е закупила правата за боен турнир EVO.

Любителите на бойни игри ще знаят това име. От 1996 г. EVO организира турнири за цял набор от легендарни бойни игри. От Tekken и Street Fighter до цветните арени на Super Smash Bros. Ultimate. Заедно с компанията за електронни спортове RTS, Sony ще поеме организацията на турнирите, а съоснователите Том и Тони Кенън ще останат като съветници.

Веднага нов EVO турнир от Sony

Японската компания със сигурност няма първо бавно да проучи какво иска да прави с новите права, защото в същата публикация в блога Sony обявява, че EVO вече се завръща като EVO Online тази година. Тъй като коронавирусът все още хвърля ключ в работата за физически събития, тази година ще се проведе онлайн турнир.

От 6 до 8 август и от 13 до 15 август ще има битки между играчи от целия свят в различни игри. Всеки може да се класира за турнирите в Tekken 7, Street Fighter V: Champion Edition, Mortal Kombat 11 Ultimate и Guilty Gear, след което да се състезава за титлата в турнир на живо. През следващите седмици и месеци Sony ще обяви какво още е подготвила за EVO.

Популярна тема