EA ще бъде домакин на три големи турнира по FIFA 22

Съдържание:

EA ще бъде домакин на три големи турнира по FIFA 22
EA ще бъде домакин на три големи турнира по FIFA 22
Anonim

Има три различни големи състезания, организирани от EA. Индивидуалните играчи могат да се състезават в FIFA Global Series. Освен това има и отборни турнири, а именно FIFAe Club Series и FIFAe Nations Series.

Квалификацията за FIFA Global Series вече започна. Квалификациите за останалите турнири ще започнат по-късно. Квалификациите за Клубните серии ще започнат някъде през ноември. Кога ще се проведат квалификациите за Series Nations все още не е обявено.

В допълнение към трите турнира, бяха обявени и редица спонсорски събития. Пример за такова събитие е специален мач между отбора на Adidas и отбора на EA Sports.

Голям награден фонд за турнири на FIFA 22

Новата игра на FIFA наскоро беше пусната. Сега, когато тази игра е достъпна за игра от всички, е време да обявим и датите, на които ще се проведат турнирите FIFA 22 Esport следващата година.

Предстоящите Esport турнири не са просто събитие. В света на електронните спортове се въртят сериозни пари. В момента това е само за най-добрите играчи. В бъдеще има голям шанс да бъдат включени много пари и за по-малките играчи. Игрите на FIFA са популярна esport игра в Холандия, но също и в други страни.

Популярна тема