5 причини да си купите HUAWEI Watch GT 3

Съдържание:

5 причини да си купите HUAWEI Watch GT 3
5 причини да си купите HUAWEI Watch GT 3
Anonim

Удоволствие за окото

Когато за първи път извадите HUAWEI Watch GT 3 от кутията, веднага ще забележите едно нещо: големият екран. Китайският технологичен гигант избра да постави 1,43-инчов AMOLED екран в 46-милиметровата версия на смарт часовника. 42-милиметровата версия също няма малък екран, с 1,32-инчов дисплей.

Екранът на HUAWEI Watch GT 3 е не само голям, но и ярък и цветен. Това гарантира, че избраните от вас циферблати наистина привличат окото и са ясно видими по всяко време на деня. Независимо дали искате да знаете часа или да прочетете друга информация от екрана навън на ярко слънце или в леглото през нощта, Watch GT 3 винаги се вижда лесно.

Image
Image

Изключително дълъг живот на батерията

С такъв голям и ярък екран може да си помислите, че HUAWEI Watch GT 3 минава през батерията като кибрит. Но нищо не може да бъде по-далеч от истината. За разлика от много конкуренти, Watch GT 3 издържа много повече от един, два или дори три дни. 46 мм версията има живот на батерията не по-малко от две седмици! Тъй като по-малка батерия се побира в 42-милиметровата версия, този вариант трябва да се задоволи с „само“седмица.

Причината HUAWEI Watch GT 3 да има толкова дълъг живот на батерията не е само голямата батерия в самия смарт часовник. Компанията прави своя собствена операционна система, наречена Harmony OS. Следователно HUAWEI успя да настрои операционната система напълно специално за Watch GT 3, без да се налага да взема предвид всички видове различни конфигурации и модели, какъвто е случаят с WearOS, например. И резултатът, но бъдете сигурни!

Image
Image

Планина от сензори

В допълнение към голямата батерия, HUAWEI също намери място в корпуса на смарт часовника, за да постави цяла планина от сензори в него. Осем парчета, за да бъдем точни. Следователно умният часовник може да следи всякакви неща, които са полезни в ежедневието, независимо дали сте активен спортист или прекарвате по-голямата част от деня зад бюрото.

Например, вашият сърдечен ритъм ще се проследява всеки момент от деня, където можете точно да видите дали сте имали отклонения на самия HUAWEI Watch GT 3 или в придружаващото го приложение HUAWEI He alth. Същото важи и за графика ви за сън. Благодарение на дългия живот на батерията можете просто да носите смарт часовника, докато спите, така че часовникът да може не само да следи колко дълго спите през нощта, но и колко време прекарвате в REM, лек и дълбок сън. Въз основа на това приложението He alth може да даде съвети за подобряване на вашия ритъм на сън.

И това не спира дотук с възможностите на сензорите. Например, жените могат да следят менструалния си цикъл чрез вграден термометър, който измерва температурата на кожата ви, можете да следите колко високо сте по време на преход в планината, възможно е да измерите нивото на кислород в кръвта си и дори колко стресиращ сте на поход. са моментът. Благодарение на всички сензори, HUAWEI Watch GT 3 предлага планина от опции.

Image
Image

Проследявайте всички видове спорт

Сензорите не се използват само от смарт часовника за конкретни приложения, но и за стимулиране на здравословен начин на живот. HUAWEI Watch GT 3 има повече от 100 различни спорта и дейности, които можете да проследявате, от колоездене, туризъм, плуване, ски и други.

Например, ако искате да бягате, можете да включите активността чрез смарт часовника и да наблюдавате напредъка си по време на тренировка. По този начин можете да видите колко време сте работили, разстоянието, което сте изминали и дали трябва да увеличите темпото или да го успокоите. Това не само прави спорта по-ефективен, но и много по-забавен. Също така е възможно да включите музика в правилния ритъм, която можете да слушате през високоговорителя в HUAWEI Watch GT 3.

След активността можете да намерите подробен отчет чрез приложението He alth. Това ви позволява лесно да видите колко добре се справяте, например като сравните обиколката си с бягане от предходната седмица. Можете също така да синхронизирате тези данни с други спортни приложения на трети страни.

Image
Image

Идеален за всеки стил

С голям фокус върху здравето и спорта, не е толкова странно да закупите HUAWEI Watch GT 3 със силиконова каишка. Така можете да се потите без притеснение. Силиконовата каишка просто не изглежда толкова добре под костюм по време на работа или друга шикозна афера. За щастие, с HUAWEI Watch GT 3 това не е проблем.

  • Поръчайте HUAWEI Watch GT 3 сега за 249,99 евро в Huawei Store
  • Поръчайте HUAWEI Watch GT 3 сега за 237,95 евро на bol.com
  • Поръчайте HUAWEI Watch GT 3 сега за 237,95 евро в MediaMarkt
  • Поръчайте HUAWEI Watch GT 3 сега за 237,95 евро в Coolblue
  • Поръчайте HUAWEI Watch GT 3 сега за 232,95 евро в Belsimpel
  • Поръчайте HUAWEI Watch GT 3 сега за 249,00 евро в BCC

Не само, че има много различни варианти на смарт часовника, от които да избирате, но и много различни каишки. От класически кожени и спортни силиконови презрамки, до закачливи найлонови презрамки и метални гривни. Всеки може да намери по нещо. А с удобната система за бърза смяна смяната на каишка също е лесна. По този начин имате на разположение безброй стилове часовници само с един умен часовник.

Тази статия е в сътрудничество с HUAWEI.

Популярна тема