Искаме да видим тези функции в GTA Online за PS5 и Xbox Series X

Съдържание:

Искаме да видим тези функции в GTA Online за PS5 и Xbox Series X
Искаме да видим тези функции в GTA Online за PS5 и Xbox Series X
Anonim

Отворени сгради

От пускането на Grand Theft Auto V на Xbox 360 и PlayStation 3, играчите са в състояние да изследват огромен свят. От големия град на юг до пустинята на север, в Лос Сантос има какво да правите. Жалко е, че има толкова малко сгради, които играчите могат да видят отвътре, целият град е напълно застроен. Само няколко сгради имат интериор.

Това, че Rockstar са избрали, не е толкова странно. В края на краищата е необходимо огромно количество изчислителна мощност не само за поставяне на сгради в света, но и за да им се даде интерпретация. Изчисление, което ще бъде доста трудно за старите конзоли, на които работи GTA Online.

Но това вече не е така за PS5 и Xbox Series X. Конзолите от следващо поколение на Sony и Microsoft имат достатъчно процесорна мощност, за да могат бързо да зареждат сгради с интериор. В Ratchet & Clank: Rift Apart играчите могат дори да пътуват през измерения със светкавична скорост. Затова се надяваме Rockstar да добави повече отворени сгради към света на GTA Online на конзоли от следващо поколение.

Image
Image

Нов район на картата

Както споменахме, светът на игрите на GTA Online е много голям, но междувременно играчите са имали възможност да обикалят из района почти девет години. Опитните играчи познават Лос Сантос като петте си пръста и не е толкова странно да искат да видят нови зони след толкова дълго време. Затова се надяваме, че Rockstar ще го добави през 2022 г.

Също така няма да е първият път, когато разработчикът предлага нова област. С разширението Cayo Perico Heist към играта беше добавен не само нов обир, но и напълно нов остров. В допълнение към криминалните афери, играчите можеха да се отпуснат и на Cayo Perico, включително в нощен клуб. Ако Rockstar може да измисли повече актуализации като тази, това ще направи играчите на GTA Online много щастливи.

Image
Image

Още сюжетни мисии

Веднага след като Grand Theft Auto V излезе, Rockstar обяви, че няма да има разширение за историята за един играч. Но това не означава, че допълнителни сюжетни мисии не могат да бъдат пуснати за GTA Online.

И Rockstar наскоро направи точно това. С актуализацията на Договора, играчите ще се срещнат отново с Франклин и Ламар, което ще изисква от тях да изпълнят редица мисии в кооперация. Няма да кажем „не“на повече подобни актуализации. Може просто да стане малко объркващо с непрекъснатостта на времевата линия на GTA V и GTA Online.

Image
Image

Екзотични самолети

Благодарение на допълнителната мощност на PS5 и Xbox Series X, не само че светът на играта може да бъде модифициран, но и обектите в играта също могат да станат малко по-…превъзходни. Например, Rockstar вече добави доста четириколесни превозни средства в последните няколко актуализации, но бихме искали да видим и нови самолети и хеликоптери, добавени към GTA Online.

Помислете например за нови изтребители, които да направят въздушното пространство опасно. И ако искаме да полудеем, дайте на играчите опцията да купят самолетоносач, за да съхраняват лесно всички самолети. С новите превозни средства играчите могат също така да се развихрят в GTA Online Content Creator за нови режими на игра.

Image
Image

Професионален скейтър на Los Santos

В допълнение към добре познатите престъпни дейности, играчите могат да се занимават и с някои по-смели хобита в Лос Сантос. Помислете например за игра на тенис, голф, дартс или бейсджъмпинг. От известно време играчите искат и други спортове и дейности в GTA Online.

Игра на билярд или билярд в бар не би изглеждала на място, но един спорт се вписва идеално в света на Лос Сантос: скейтбордът. Позволете на играчите да си купят дъска и да й дадат възможност сами да я персонализират и след това да се развихрят в градския свят. В града и околните райони в GTA Online има много възможности да се насладите напълно на скейтборда и това също така дава на творците много възможности в Създателя на съдържание. И разбира се, това е напълно различен начин да изследвате света на GTA Online.

Популярна тема