Победител в Activit-E Rainbow Six Benelux Esports

Съдържание:

Победител в Activit-E Rainbow Six Benelux Esports
Победител в Activit-E Rainbow Six Benelux Esports
Anonim

По време на финалите на Лигата на Бенелюкс, които се проведоха в църквата De Duif, четири отбора се състезаваха един срещу друг. Activit-E победи Jlingz Esports с 2-1 във финалния кръг след вълнуващ двубой.

В допълнение към огромната сума пари, която Activit-E спечели, екипът на Esports си осигури възможността да се състезава на международно ниво в Европейската лига на претендентите. Този турнир ще се проведе през октомври тази година и се организира от самите FACEIT и Ubisoft.

Image
Image

Временно събитие Rainbow Six Siege

Tom Clancy's Rainbow Six Siege все още е тежка категория в света на електронните спортове седем години след излизането си. Разработчикът и издателят Ubisoft ще продължи активно да поддържа играта с нови актуализации и разширения.

Например, в момента се провежда временно събитие, наречено M. U. T. E. Протокол: Плът и метал. Актуализацията включва нов режим на игра, базиран на оригиналния M. U. T. E. Протокол, който може да се играе до 23 август. Има и нови униформи, шапки, кожи за оръжия и портрети на оператори за отключване. Играчите получават пакетите от плът и метал, като изпълнят специални предизвикателства или като ги закупят за 300 R6 кредита или 12 500 известност всеки

Популярна тема