Макс Верстапен прави 42 изпреварвания по време на състезание

Съдържание:

Макс Верстапен прави 42 изпреварвания по време на състезание
Макс Верстапен прави 42 изпреварвания по време на състезание
Anonim

Миналия уикенд BMW Sim Cup беше организиран от едноименния автомобилен производител. В онлайн играта iRacing 51 автомобила се бориха на пистата Spa-Francorchamps за победата в двучасово състезание.

Всеки отбор се състои от двама пилоти и Макс Верстапен влезе в Team Redline заедно с Алекс Палу, действащият шампион на IndyCar. Двамата имаха само трудна работа пред тях, тъй като оранжево-бялата кола номер 101 на Team Redline трябваше да стартира от 50-то стартово място.

Това състезание за наваксване беше просто по-лесна задача за Верстапен от очакваното. По време на престоя си в колата, той е направил цели 42 места, съобщава каналът на BMW Esports в Twitter. Когато трябваше да предаде мястото си на Алекс Палу, кола 101 беше на осмо място. В крайна сметка двойката завърши седма след престоя на Палу. Победата бе спечелена от Макс Бенеке и Патрик Холцман, които също играят за Team Redline.

Състезание отново този уикенд в Силвърстоун

Верстапен отново беше продуктивен през почивната си седмица. Този уикенд холандецът може отново да покаже уменията си във Формула 1. Тогава е Гран при на Великобритания, където холандецът се удари в стената миналата година след сблъсък с Луис Хамилтън.

Следователно пилотът на Red Bull Racing ще се радва да завърши този уикенд, особено ако успее да увеличи преднината си в шампионата. Ако не искате да пропуснете нищо от състезанието, проверете внимателно графика на Гран при, тъй като е различен от нормалния.

Популярна тема