Искаме да видим тези функции в Red Dead Online за PS5 и Xbox Series X

Съдържание:

Искаме да видим тези функции в Red Dead Online за PS5 и Xbox Series X
Искаме да видим тези функции в Red Dead Online за PS5 и Xbox Series X
Anonim

Повече играчи на сървър

С евентуално издание за конзолите от следващо поколение, разбира се ще очаквате, че Red Dead Online ще изглежда много по-добре и ще работи по-добре. В крайна сметка PS5 и Xbox Series X имат много повече мощност от PlayStation 4 и Xbox One. С бързия SSD времето за зареждане също ще бъде много по-кратко.

С новия хардуер на конзолите от следващо поколение, не само графиката може да бъде прецакана, но и процесорът може да се справи много по-лесно с насилието на множество играчи. Затова се надяваме, че Rockstar предлага опция за по-големи сървъри с място за повече играчи в Red Dead Online. Текущият лимит е 32, но цифровият див запад е толкова голям, че има достатъчно място за повече играчи.

Image
Image

Нов регион за Red Dead Online

Въпреки че светът на Red Dead Online вече е хубав и голям, включително много разнообразие със заснежени планини и сухи равнини, разбира се, той винаги може да бъде много по-голям. Особено след като има хубаво парче земя на разположение на юг от река Сан Луис.

Когато пресечете реката от Ню Остин, се озовавате в Мексико. Това е област, която присъства в оригиналния Red Dead Redemption и очевидно имаше планове за нея в Red Dead Redemption 2. Можете да влезете в региона чрез експлойт. Ако Red Dead Online се появи на PS5 и Xbox Series X, ще е страхотно време Rockstar да направи Мексико официално нов регион.

Image
Image

Най-накрая нова роля

Едно от най-интересните неща в Red Dead Online без съмнение са ролите на специалисти. За определен брой златни кюлчета можете да получите достъп до нова роля, с която можете да играете нови типове мисии, да отключвате специални безплатни мисии и да използвате уникални функции.

Например, в момента можете да търсите престъпници като Bounty Hunter, да създадете своя собствена търговска компания като търговец или да картографирате местната фауна като натуралист. След това има три други роли, които да ви занимават в Red Dead Online.

От много време не е добавена нова роля към играта. The Naturalist беше последно на линия и това беше още през юли 2020 г. Играчите с нетърпение чакат нова роля и какво по-добро време за това от това, когато Red Dead Online дойде на конзолите от следващо поколение?

Image
Image

Ново наративно съдържание

Не само, че от известно време не е добавена нова роля в Red Dead Online, но когато става въпрос за нови мисии с история, играчите чакат от дълго време. Последният път, когато каубоите и каубойките можеха да започнат с нова история, беше след актуализацията на Moonshiners.

GTA Online наскоро получи нови кооперативни мисии с Франклин и Ламар, двама героя, добре познати от историята за един играч на GTA 5. Сега Red Dead Online вече има много герои, които познаваме от историята на Red Dead Redemption 2, така че ще има много възможности за нови мисии, когато излезе версия от следващо поколение на Red Dead Redemption 2 и Red Dead Online.

Популярна тема