Повече подробности PS Plus Premium функция изтече

Съдържание:

Повече подробности PS Plus Premium функция изтече
Повече подробности PS Plus Premium функция изтече
Anonim

Един от бонусите, които получавате в PlayStation Plus Premium, е достъп до голяма колекция от класически игри. Но при ретро игрите често не е маловажно какви допълнителни опции има за например показване и запазване. Вече знаем за PS Plus Premium, тъй като вече има налична игра за PS1 в Малайзия.

Благодарение на видео от MP1st знаем как изглежда Oddysee на Oddworld: Abe за потребителите на PS Plus Premium. Например, играта има опции за съотношения 1:1 и 4:3, като последното също има опции, адаптирани за екрани 16:9 или 16:10. Има и филтри, които ви позволяват да разглеждате играта като стандартна, ретро-класическа или модерна.

Освен това, както често се случва с класическите игри на модерни платформи, можете да използвате състояния за запазване. По този начин можете да запазвате игрите, които често използват старомодни системи за запазване, когато пожелаете. Можете също да използвате облачни запаметявания, защото игрите се изпълняват естествено на PS4 и PS5.

Кога ще бъде пуснат PS Plus Premium в Холандия?

В Холандия трябва да изчакаме още един месец, преди да можем да започнем с класически игри за PlayStation. Новият PS Plus стартира тук на 22 юни с прилична гама от игри. В допълнение към PS Plus Premium, има и други нива под формата на PS Plus Premium и PS Plus Essential, за които можете да прочетете всичко тук.

Популярна тема