Актуализацията на Horizon Forbidden West добавя желани функции за PS5

Съдържание:

Актуализацията на Horizon Forbidden West добавя желани функции за PS5
Актуализацията на Horizon Forbidden West добавя желани функции за PS5
Anonim

Минаха няколко месеца от стартирането на Horizon Forbidden West, но Guerrilla продължава да работи усилено по играта. С новата актуализация холандският разработчик добавя редица функции, които правят много играчи щастливи.

Чрез бележките за корекциите, които бяха споделени от студиото чрез Reddit, се съобщава, че няколко желани PS5 функции ще бъдат добавени към играта. Например в Horizon Forbidden West вече можете да се насладите на променлива скорост на опресняване, поддръжка за висока честота на опресняване и нов „балансиран“графичен режим. Последният режим е насочен към 40Hz за монитори и телевизори, които го поддържат.

Актуализацията коригира и редица проблеми в играта. Например, ще има по-малко сривове, играчите вече могат да изпълняват две странични мисии и много други известни проблеми са коригирани.

Още Хоризонт на хоризонта

Феновете на франчайза Guerrilla могат не само да започнат с новите функции на PS5, но също така има още проекти от Horizon в процес на разработка. Например, Guerrilla е зает да прави VR играта Horizon Call of the Mountain за пускането на PSVR 2.

Освен това се работи и по сериал на Netflix за добре познатия франчайз. Наскоро изтекоха подробности за шоуто. Ще бъдат следвани две времеви линии, една преди и една по време и след апокалипсиса. Съобщава се, че сериалът се снима близо до канадския град Торонто.

Популярна тема