FIFA 23 дата на излизане и нови функции официално разкрити

Съдържание:

FIFA 23 дата на излизане и нови функции официално разкрити
FIFA 23 дата на излизане и нови функции официално разкрити
Anonim

В сряда вечерта EA пусна официалния трейлър за FIFA 23 и разкри повече информация за играта. Както очаквахме от предишни слухове, пускането на последната FIFA е насрочено за 30 септември. Играта ще бъде пусната за PC, конзолите PlayStation и Xbox, както и за Nintendo Switch - въпреки че последният ще получи съкратено Legacy Edition.

Тъй като FIFA 23 излиза в годината на Световното първенство, играчите могат сами да играят футбол на Световното първенство в Катар, но това не е всичко. EA също е изцяло ангажирана с женския футбол. В играта можете също да играете на Световното първенство за жени през 2023 г. в Австралия и Нова Зеландия. EA все още не е пуснала много повече за режимите на Световната купа, но можем да очакваме повече информация за това през „следващите няколко седмици“.

Но FIFA 23 не само ще включва Световното първенство за жени, но и ще включва женски клубове за първи път в поредицата. Това са Женската Суперлига от Англия и френската Дивизия 1 Féminine. Корицата на играта вече е разкрита, като Сам Кер е първата жена футболист в кутията.

Завръщане на Hypermotion във FIFA 23

За FIFA 22 EA излезе с чисто нова технология, наречена Hypermotion, която анализира анимациите на играчите и ги включва в играта. В резултат футболистите вече ще се чувстват наистина уникални. Тази технология се завръща във FIFA 23 с редица подобрения и нова платформа. Не само конзолите от следващо поколение могат да се възползват, но сега и играчите на компютър.

В допълнение, новите игри на FIFA най-накрая ще имат кръстосана игра. Това се отнася само за кръстосана игра между едно и също поколение платформи. Например, играчите на PlayStation 4 и Xbox One могат да играят един срещу друг и играчите на PC, PlayStation 5 и Xbox Series X/S един срещу друг.

Популярна тема