Spider-Man на Marvel получава тези изключителни функции на компютър

Съдържание:

Spider-Man на Marvel получава тези изключителни функции на компютър
Spider-Man на Marvel получава тези изключителни функции на компютър
Anonim

Хардуерът варира значително от компютър до компютър, като таванът е много по-висок от конзолите от следващо поколение. Insomniac Games са взели това предвид за компютърния порт на Marvel's Spider-Man Remastered.

Чрез блога на PlayStation, студиото разкри кои функции и технологии могат да очакват играчите. Например, можете да използвате Ray-traced отражения, за да съживите града и можете да направите всичко малко по-стегнато с помощта на Nvidia DLAA (Deep Learning Anti-Aliasing).

За тези функции се нуждаете от необходимия хардуер, но Spider-Man на Marvel също получава Nvidia DLSS (Deep Learning Super Sampling). Това ви позволява значително да увеличите кадровата честота, без да правите компромис с качеството.

Insomniac Games също е обмислил всички видове монитори, от стандартни екрани 16:9 до ултрашироки и панорамни монитори. Има дори поддръжка за множество монитори.

Използване на DualSense контролер на компютър

В допълнение към многото графични опции на компютър, вие също имате достъп до цял набор от опции за управление на платформата. Разбира се, можете да използвате мишка и клавиатура за вашето приключение със супергероя, но можете също да използвате контролера PS5 DualSense.

Когато включите контролера във вашия компютър, можете веднага да се насладите на всички уникални функции на контролера в Marvel's Spider-Man. По този начин ще усетите хаптичната обратна връзка, както и специалните тригери на контролера DualSense, когато ситуацията го изисква.

Излизането на Marvel's Spider-Man Remastered за компютър е насрочено за 12 август.

Популярна тема