Нови полезни функции на PSVR 2, разкрити от Sony

Съдържание:

Нови полезни функции на PSVR 2, разкрити от Sony
Нови полезни функции на PSVR 2, разкрити от Sony
Anonim

Все още няма дата за пускане на PSVR 2, въпреки факта, че PlayStation 5 е на пазара преди повече от година и половина. Sony обаче публикува все повече и повече подробности за новите VR очила, както компанията направи отново чрез публикация в блог.

В сравнение с оригиналните PlayStation VR очила, PSVR 2 ще получи редица полезни функции. Например с See-Through View можете да премахнете изображенията от играта и да видите собствената си среда. Удобен, когато търсите контролер, например. Просто не е възможно да запишете вашата среда с функцията.

Това, с което можете удобно да записвате всичко, е в комбинация с PS5 HD камера. Ако го окачите, можете лесно да се снимате, докато играете и едновременно с това да записвате играта. По този начин можете да предавате поточно играта, докато зрителите могат да видят какви ходове правите.

Безопасна игра с PSVR 2

По време на игра във виртуална реалност може да стане опасно. При хаотична игра, например, е възможно да се движите напред-назад през стаята. За да сте сигурни, че няма сблъсъци, можете да зададете безопасна зона с PSVR 2. Ако се доближите до границата, ще видите предупреждение на екрана.

В публикацията в блога Sony също обявява, че компанията ще „достъпи с повече информация скоро“, включително дата на пускане на PlayStation VR 2. Така че трябва да имаме търпение известно време, преди най-накрая да разберем кога излизат VR очилата.

Популярна тема