Бихте ли пропуснали тези функции на Nintendo Switch?

Съдържание:

Бихте ли пропуснали тези функции на Nintendo Switch?
Бихте ли пропуснали тези функции на Nintendo Switch?
Anonim

Новини

На Switch можете да сте в крак с новините за игрите на Nintendo. Но нали? Или фактът, че сте тук и не сте на вашия Switch, е достатъчно доказателство, че не се нуждаем от новинарски канал на Switch?

Може да сме използвали тази функция веднъж или два пъти, за да изгледаме отново трейлър. Но най-общо казано, чувате за предстоящия Nintendo Direct в интернет: сайт за новини, Twitter, Reddit, всичко друго освен раздела за новини на Switch, наистина. Толкова често е дори по-лесно да се намери.

Image
Image

Намиране на контролер

Някои неща, които понякога губите. Ключове, телефони, каквото и да е. Тъй като контролерът е безжичен, той теоретично може да се окаже почти навсякъде. Ние казваме само „на теория“с ударение.

Защото обикновено оставяте контролера на постоянно място или когато излизате от дома, го поставяте в специална чанта за носене. Във всеки случай, едва ли можем да си представим, че можете също толкова лесно да поставите Joy-Con, да не говорим за Pro Controller, някъде погрешно като вашия ключодържател. Разбира се, ние няма да отнемем тази функция от разсеяните сред нас, но не можем да си представим, че вашият контролер не е на пет метра от вашата конзола, която се вижда.

Image
Image

Гласов чат

Наскоро много хора за първи път научиха за съществуването на функцията PS5 Accolades, но само защото беше премахната. Никой не го използваше, така че Sony не виждаше причина да го поддържа повече. Това, разбира се, никога няма да се случи с нещо толкова важно като гласовия чат. Освен ако нямате функцията, създадена от Nintendo.

Защото да, Switch има гласов чат. Ясно ли е? Не. Лесен ли е за използване, след като го намерите? Също така не. Трябва да използвате приложението Nintendo Switch Online, докато на всяка друга конзола просто имате система, вградена в конзолата. Ако все пак използвате приложение, за да общувате помежду си, просто използвайте Discord, като всеки геймър с мозъчна клетка. Xbox получи тази бележка, сега Nintendo.

Image
Image

Електронният магазин

Добре, признаваме го: използваме eShop. Но не ни е приятно да правим това. Електронният магазин на Switch е бавен и трудно можете да намерите нещо в него, ако не търсите конкретно заглавие. Можете лесно да обменяте кодове и да въвеждате заглавия на игри. Но за да видите какво се продава, по-добре е да потърсите някои препоръки в интернет.

По някакъв начин би ни липсвал eShop, ако изведнъж вече не е на Switch, но степента, до която ще пропуснете нещо, също може да говори много. Ако Nintendo премахна всички функции от eShop на Switch, с изключение на лентата за търсене и полето за осребряване на кодове, ще се справим с това. За всичко останало по-добре отидете на уебсайта на Nintendo.

Популярна тема