„iPhone 14 ще получи тези нови функции“

Съдържание:

„iPhone 14 ще получи тези нови функции“
„iPhone 14 ще получи тези нови функции“
Anonim

Чухме много слухове, че новият iPhone ще има винаги включен дисплей. Вече можете да намерите такъв екран на много телефони с Android и Apple Watch. Първоначално чухме чрез анализатор, че iPhone 14 ще получи такъв. Новите открития в iOS 16 почти със сигурност успяват.

Нещо друго в предната част на телефона, което трябва да бъде подобрено, е камерата. Предната камера получава по-добра бленда и вече ще има автофокус, което е удобно за камера, която повечето хора използват за селфита. Тази камера обикновено се намира в прорез на екрана, но този прорез ще изчезне, оставяйки ви с повече екран на телефона ви.

Камерата на гърба също ще бъде подобрена. Направен е доста голям скок от 12 мегапиксела на 48 мегапиксела. Това би било предназначено главно за видео. Съобщава се, че iPhone 14 може да записва 8K видео.

Някои функции само за iPhone 14 Pro

Между другото, това 8K видео ще бъде достъпно само за iPhone 14 Pro. Същото изглежда важи и за новия процесор. Изглежда, че само моделите Pro получават чип A16, докато обикновеният iPhone трябва да се задоволи с подобрен A15. Анализаторите също твърдят, че тази разлика ще стане стандарт оттук нататък.

Популярна тема