Ето защо OnePlus 10T 5G е най-добрият смартфон за игри

Съдържание:

Ето защо OnePlus 10T 5G е най-добрият смартфон за игри
Ето защо OnePlus 10T 5G е най-добрият смартфон за игри
Anonim

Чипсет, на който казвате U

Точно както с компютър или PlayStation под вашия телевизор, е невъзможно да стартирате игри без процесор и графична карта. В смартфона и двете части са интегрирани в чипсета, сърцето на устройството.

OnePlus е известен с това, че не пести от чипсета и компанията е направила всичко друго, но не и с OnePlus 10T 5G. Новият флагман има чипсет Snapdragon 8+ Gen 1, с по-бърза CPU и GPU производителност и подобрена ефективност. Освен това в смартфона има и 16 GB LPDDR5 RAM.

Следователно можете да приемете, че OnePlus 10T 5G може да се справи с всички игри, които можете да стартирате на него. Независимо дали става въпрос за проста мобилна игра или големи заглавия като Genshin Impact, имате нужда от мощен смартфон.

Image
Image

Най-голямата система за охлаждане някога

Въпреки че мощният чипсет е добра основа за силен смартфон за игри, това със сигурност не е гаранция, че можете да работите правилно. По-бързият CPU и GPU също означават, че се генерира много топлина. И ако чипсетът стане твърде горещ, производителността може да падне драстично - феномен, наречен throttling.

Този проблем беше често срещан при смартфони, които използваха предишното поколение процесор Snapdragon. Така че докато преносимите компютри бяха мощни смартфони за игри на хартия, това със сигурност не винаги е било така на практика.

За да гарантира, че всичко остава правилно, OnePlus избра да предостави на OnePlus 10T 5G най-голямата си система за охлаждане досега. Благодарение на това охлаждане в комбинация с чипсета и RAM, можете да използвате всичките си ежедневни приложения и игри по-бързо и по-дълго от преди. Можете дори да стартирате около 30 приложения във фонов режим!

Image
Image

Гладък и цветен екран

Ако можете да играете игри бързо и гладко, тогава, разбира се, искате да им се насладите. Например, не получавате PlayStation 5 или супер скъп компютър за игри и след това свързвате всичко към малък монитор с лош екран. Това би било загуба на пари.

За щастие, OnePlus се погрижи очите ви да бъдат разглезени с новия флагман. А именно смартфонът има 6,7-инчов екран с остра резолюция от 1080x2412 пиксела. Благодарение на технологията AMOLED и HDR10, цветовете се разпръскват от екрана ви, вдъхвайки живот на игри като Tower of Fantasy.

Като черешка на тортата, екранът на OnePlus 10T 5G има честота на опресняване от 120Hz. Това означава, че екранът се опреснява два пъти по-бързо от повечето смартфони. Следователно играта изглежда изключително гладка и никога няма да искате да се върнете към смартфон с 60Hz екран.

Image
Image

Заредете своя OnePlus 10T 5G със светкавична скорост

Играли ли сте някога игра на вашия смартфон, вероятно знаете, че има един недостатък на забавлението: изяжда батерията. В крайна сметка за игри чипсетът трябва да върши повече работа, така че охладителната система трябва да работи по-усилено и отново изисква повече енергия от батерията. Така че не се изненадвайте, ако телефонът ви е почти празен след интензивна игрова сесия.

Но с OnePlus 10T 5G това не е проблем. Не е нужно да висите смартфона си на зарядното с часове, за да прекарате деня. Новият флагман се предлага със зарядно устройство SUPERVOOC Endurance Edition от 150 W за голямата батерия от 4800 mAh.

Това е впечатляващо име за зарядно устройство, но определено отговаря на името си. Отнема само 10 минути, за да заредите OnePlus 10T 5G за целия ден. Ако искате да преминете от 1 до 100 процента, това отнема само 19 минути. Вие също не трябва да се притеснявате, защото редица технологии поддържат батерията здрава и се генерира по-малко топлина.

С всички тези функции на борда, OnePlus 10T 5G е най-добрият смартфон за всички ваши игри. Може би с такъв общ пакет бихте очаквали много висока цена от над 1000 евро. За щастие, това не е толкова лошо, защото смартфонът вече се продава от 699 евро!

Тази статия е в сътрудничество с OnePlus.

Популярна тема