WhatsApp въвежда нови функции за поверителност

Съдържание:

WhatsApp въвежда нови функции за поверителност
WhatsApp въвежда нови функции за поверителност
Anonim

Главният изпълнителен директор на Meta Марк Зукърбърг обяви, че WhatsApp получава редица нови функции за поверителност. Някои от тях вече бяха изтекли или дори вече бяха налични. Например, в последната актуализация на WhatsApp вече имате повече време за изтриване на изпратено съобщение.

Наскоро изтеклата опция за скриване на вашия онлайн статус също беше потвърдена. По този начин хората вече не ви виждат като онлайн, когато имате отворено приложение, но обратното, вие вече не можете да видите кога някой друг е онлайн. Донякъде свързана е опцията за напускане на група, без всички да получават известие: само администраторите виждат, че напускате.

Вече имаше функция, която позволяваше едно съобщение да се вижда само веднъж. Сега има допълнителна защита отгоре. Също така е невъзможно да се направи екранна снимка на съобщения, които могат да се видят само веднъж.

Кога ще се появят новите функции за поверителност в WhatsApp?

Възможно е все още да не можете да използвате всички тези функции. Но според WABetaInfo няма да е дълго. Разпространението започна и дори все още да нямате функциите, те вероятно ще бъдат достъпни чрез актуализация този месец.

Популярна тема