‘Warner Bros. дълбоко съжалява за Лигата на справедливостта на Зак Снайдер"

Съдържание:

‘Warner Bros. дълбоко съжалява за Лигата на справедливостта на Зак Снайдер"
‘Warner Bros. дълбоко съжалява за Лигата на справедливостта на Зак Снайдер"
Anonim

Има много текущи проблеми с DCEU, както може да се види от отмяната на Batgirl и съмненията относно това какво да се прави с The Flash. Все пак Warner Bros. Дискавъри също има проблем, който вече е на пет години. Приемането на Лигата на справедливостта все още има сериозни последствия.

Версията на Justice League от 2017 г. беше приета доста зле. Но много фенове вярваха, че щеше да има по-добър филм, ако режисьорът Зак Снайдер, който трябваше да напусне проекта поради лични обстоятелства, можеше да завърши филма. Възникна кампания за получаване на Warner Bros.да пусне така наречения „Snyder Cut“, нещо, което студиото в крайна сметка последва с Justice League (2021) на Zack Snyder.

Защо Warner Bros. съжалявате за Лигата на справедливостта на Зак Снайдер?

Но според Variety, Warner Bros. огромно съжаление за това. Съществуването на Лигата на справедливостта на Зак Снайдер не задоволи феновете на Снайдер, но подхрани нова кампания за връщане на Снайдер обратно начело на DCEU. Това няма да се случи, но феновете ще продължат да са шумни.

Това създава негативна публичност и не е лесно да се заглуши. Въпреки че има много популярни филми на DC, това все още не е достатъчно, за да направи DCEU толкова популярен, колкото MCU. Следователно недоволните фенове на Снайдър могат лесно да заглушат до голяма степен доволните зрители.

Популярна тема