Шоурънърът на House of the Dragon приключва след само един сезон

Съдържание:

Шоурънърът на House of the Dragon приключва след само един сезон
Шоурънърът на House of the Dragon приключва след само един сезон
Anonim

Игра на тронове беше водещото шоу на HBO в продължение на много години, въпреки че последният сезон не беше добре приет. Светът на Вестерос сега се завръща с Къщата на дракона, която до голяма степен стоеше зад шоуръннера Мигел Сапочник. Британецът работи зад кулисите по предисторията от три години.

Sapochnik е решил да спре като шоурънър само след един сезон, съобщава The Hollywood Reporter. Райън Кондал, който преди е бил съ-шоурънър, сега поема ролята сам. Сапочник ще остане ангажиран с House of the Dragon, тъй като ще остане изпълнителен продуцент на шоуто.

Освен това, бившият шоурънър ще води друг проект за HBO. Sapochnik получава „сделка за първи поглед“със станцията за разработване на други нови проекти. Британецът вероятно ще участва в някой от другите проекти на Game of Thrones, по които работи HBO, като например продължението за Джон Сноу.

House of the Dragon голям успех в HBO

House of the Dragon в момента има излъчени два епизода, но сериалът вече привлича много внимание. Например, първият епизод беше най-голямата премиера за HBO някога. В САЩ епизодът е гледан от близо десет милиона души. Вторият епизод привлече още повече зрители.

Феновете на поредицата не трябва да се притесняват, че House of the Dragon ще бъде отменен сега, след като Sapochnik спира. HBO вече даде зелена светлина за втория сезон на шоуто.

Популярна тема