Офертата на HBO Max ще бъде разширена с чисто нов филм през септември

Съдържание:

Офертата на HBO Max ще бъде разширена с чисто нов филм през септември
Офертата на HBO Max ще бъде разширена с чисто нов филм през септември
Anonim

На 2 септември офертата на HBO Max ще бъде разширена с филма Елвис. Този Warner Bros. филмът за легендарния Елвис Пресли беше пуснат в холандските кина през юни, но вече идва в услугата за стрийминг.

Различни сериали също получават нови сезони и епизоди този месец. Например, шестият сезон на популярния комедиен сериал Рик и Морти ще започне на 5 септември. Всяка седмица Рик и Морти са включени в нов епизод на HBO Max. Но заедно с Рик и Морти, популярният спин-оф на Игра на тронове, Къщата на дракона, все още получава нов епизод всяка седмица и не спира дотук. Наскоро беше обявено, че House of the Dragon ще получи втори сезон.

Гамата на HBO Max е разширена с класически

В допълнение към цялото ново съдържание, предложението на HBO Max също ще бъде разширено с по-стари филми през септември. Например, всички филми The Karate Kid, The Evil Dead, Godzilla и Sherlock Gnomes идват в услугата за стрийминг. За феновете на супергероите HBO Max предлага и нещо ново, като Wonder Woman 1984 и Spider-Man Homecoming идват през септември.

HBO Max също вече даде представа за това, което предстои през октомври. Например, всички сезони на сериала на DC Arrow и цялата филмова поредица The Hunger Games могат да се видят на платформата следващия месец.

Популярна тема