Зрителите на House of the Dragon забелязват голяма грешка

Съдържание:

Зрителите на House of the Dragon забелязват голяма грешка
Зрителите на House of the Dragon забелязват голяма грешка
Anonim

В епизод три от House of the Dragon екипът по ефектите е пропуснал нещо важно. Крал Визерис Таргариен се разхожда с два зелени пръста. На Viserys липсват тези пръсти, но тъй като актьорът Paddy Considine ги има, той носи специална зелена ръкавица, за да гарантира, че пръстите му могат да бъдат премахнати дигитално.

Това не се случи в сцена от епизод 3, отбелязаха зрители в Twitter. За един епизод на House of the Dragon са необходими много ефекти, не на последно място свързани с драконите в сериала. Така че не е чудно, че два пръста могат да бъдат пренебрегнати.

Грешката донякъде напомня на предишни събития в последния сезон на Game of Thrones. След това на снимката се вижда чаша Starbucks и по-късно пластмасова бутилка вода. Чашата Starbucks беше бързо премахната дигитално, нещо, което също трябва да е възможно и дори по-лесно с пръстите на Пади Консидайн.

Къде можете да гледате House of the Dragon?

Къщата на дракона в момента е по HBO Max. Епизодите се появяват всяка седмица в нощта от неделя срещу понеделник. Ако искате да опитате от него, преди да се абонирате за HBO Max, можете да гледате епизод първи сега безплатно в YouTube.

Популярна тема