HBO Max ще промени House of the Dragon

Съдържание:

HBO Max ще промени House of the Dragon
HBO Max ще промени House of the Dragon
Anonim

В епизод 3 на Къщата на дракона крал Визерис Таргариен имаше два зелени пръста. Това не беше защото той се наслаждава на градинарството с около 20 процента от живота си, а защото актьорът Пади Консидайн има всичките му пръсти, докато на Визерис му липсват два. Консидайн носи зелено покритие върху тези два пръста, за да може екипът по ефектите да ги премахне дигитално.

Това просто не се случи във всички кадри в епизод 3 и феновете бързо забелязаха, че нещо лудо „се случва“. Източници от The Hollywood Reporter сега съобщават, че тази грешка скоро ще бъде коригирана. Тази седмица по HBO Max ще бъде излъчена нова версия на епизода, в който Визерис има само осем пръста.

Което можеше да се очаква, тъй като предишни грешки в Game of Thrones също бяха коригирани. Скандалната чаша Starbucks също бързо изчезна от епизода, в който се появи. Освен това премахването на пръстите на Пади Консидайн е работа, която е била правилно подготвена на снимачната площадка, а не нещо, което се е объркало на снимачната площадка.

Къщата на дракона е много внимателна за грешките

Грешката ще бъде много болезнена за създателите на House of the Dragon. След инцидента със Starbucks се обръща много внимание на грешките, посочи по-рано водещият на шоуто Райън Кондал. Търсенето на предмети, които не трябва да са там, просто не предотвратява забравянето на нещо в постпродукцията.

Популярна тема