Топ 5 на най-добрите сериали на HBO MAX за 2022 г. досега

Съдържание:

Топ 5 на най-добрите сериали на HBO MAX за 2022 г. досега
Топ 5 на най-добрите сериали на HBO MAX за 2022 г. досега
Anonim

5. Ние притежаваме този град

HBO Max Original We Own This City е от създателите на хитовата поредица The Wire. Ние притежаваме този град е базиран на книгата на журналиста Джъстин Фентън Истинска история за престъпността, ченгетата и корупцията. Следователно историята на сериала е за корумпиран отдел в полицията на американския град Балтимор.

Jon Bernthal има главната роля в този HBO Max Original. Този актьор е най-известен с The Walking Dead и The Punisher. Той играе ролята си добре и това, в допълнение към интересната история, която е добре събрана, прави We Own This City един от най-добрите сериали, излезли по HBO Max тази година.

4. Стълбището

The Staircase е истински криминален минисериал, който е на HBO Max от май. Тази серия е за популярния случай на Майкъл Питърсън, който беше заподозрян в убийството на съпругата си Катлийн Питърсън. Няколко документални филма вече бяха направени за сложния случай, но сега HBO Max също направи поредица от този случай.

The Staircase включва големи имена като Колин Фърт, Тони Колет, Патрик Шварценегер и Софи Търнър. Това гарантира добре развита серия, в която историите на участниците са разказани по красив начин.

3. Печелившо време

Winning Time се базира на историята на един от най-емблематичните отбори в историята на баскетбола. Този HBO Max Original е за Лос Анджелис Лейкърс от 80-те. Winning Time разказва главно историята на личния, но също и професионалния живот на хората, които направиха този отбор Лейкърс емблематичен. Историята започва в момента, в който баскетболистът Меджик Джонсън се присъединява към отбора.

Въпреки че не всичко в тази поредица на HBO Max е точно, това не съсипва непременно поредицата. Winning Time е забавен и историята е добре събрана. Winning Time може да бъде много забавно и за не-баскетболни фенове.

Image
Image

2. Миротворец

Peacemaker е отделна поредица от The Suicide Squad, която излезе по кината миналата година. Този филм представя героя на Миротвореца, който се играе от Джон Сина. Този злодей, който не е непременно в добра ситуация след филма, е представен с нова мисия в поредицата на HBO Max. Заедно с нов екип от "герои" с преувеличени, но забавни личности, този комичен злодей трябва да спаси света отново.

Ако сте харесали The Suicide Squad, Peacemaker определено се препоръчва. Режисиран е от същия режисьор Джеймс Гън. Освен това HBO Max Original има същата доза хумор и екшън като филма.

Image
Image

1. Съпругата на пътника във времето

Жената на пътника във времето е базиран на едноименната книга. Историята е за мъж на име Хенри. Той има увреждане, което го кара да пътува от нищото (гол) в друго време и след известно време да се телепортира отново. Това често води до опасни, но преди всичко интересни и понякога забавни ситуации.

Историята, както се казва в заглавието, не е непременно за Хенри. Става въпрос и за неговата (бъдеща) съпруга Клеър, изиграна от Роуз Лесли. Болестта на Хенри не прави връзката им лесна. Например, Клеър се е срещала с по-стара версия на Хенри около 200 пъти, преди Хенри от нейното време дори да разбере, че съществува. Съпругата на пътешественика във времето е добре написана история за пътуване във времето с романтични и забавни елементи и определено си заслужава да се гледа по HBO Max.

Популярна тема