Най-добрите игри за Nintendo Switch за 2021 г

Съдържание:

Най-добрите игри за Nintendo Switch за 2021 г
Най-добрите игри за Nintendo Switch за 2021 г
Anonim

10. Super Mario 3D World + Bowser's Fury

Скоро през 2021 г. Nintendo пусна Super Mario 3D World + Bowser's Fury. Официално това беше в контекста на 35-ата годишнина на Super Mario Bros., но всъщност се очакваше това Wii U заглавие да дойде и в Switch. Освен това на Switch, 3D World е забавно приключение, напълно според очакванията.

Но както често с превключването на портовете на Wii U игрите, Nintendo излезе и с хубава екстра: Bowser's Fury. Може би най-добре описана като сливане на Mario 3D World и Mario Odyssey, тази странична игра беше посрещната с много положителни отзиви. Въпросът е дали ще трябва да купите играта отново за това, но ако не сте имали играта Wii U, Bowser's Fury прави версията Switch много хубав пакет.

Image
Image

9. The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

Много фенове на Zelda може би са се надявали да играят Breath of the Wild 2 тази година, но това не се случи. Вместо това тазгодишното издание на Zelda беше ремастър на Skyward Sword. Това не стана неочаквано: всички предишни 3D Zelda бяха ремастерирани и Skyward Sword достигна същата възраст през 2021 г., на която бяха The Wind Waker и Twilight Princess, когато излезе техният ремастер.

На пръв поглед Skyward Sword не е обновен много интензивно, но HD версията със сигурност е малко усъвършенствана. Първо, този път можете да изберете да игнорирате контролите за движение и да използвате сравнително нормален бутон за управление. Но други дребни неприятности от оригинала също са разгледани. Резултатът е достойно допълнение към гамата Switch на Zelda.

Image
Image

8. Mario Party Superstars

В началото на годината Super Mario Party изведнъж получи пълен онлайн мултиплейър след повече от две години. На пръв поглед отделно движение, но в ретроспекция може да е било тест драйв. Защото по време на E3 2021 внезапно имаше Mario Party Superstars - и веднага имаше онлайн мултиплейър.

Mario Party Superstars взема своите дъски за игра и миниигри от Mario Party игрите, които се появиха на Nintendo 64. Бихте могли да го наречете римейк на най-доброто Mario Party 1, 2 и 3, което можете да предложите. Във всеки случай, това е още един изключително забавен начин да тествате приятелствата си.

Image
Image

7. Нов Pokemon Snap

Носталгията по Nintendo 64 не спря до Mario Party: Pokémon Snap също получи нова игра, въпреки всичко. Въпреки че оригиналът беше много обичана игра, никога не е имало продължение през последните двадесет години. Но тази година The Pokémon Company се впусна в това със сътрудничеството на Bandai Namco.

Трябва да се отбележи, че New Pokémon Snap не е за всеки. Може би затова се наложи да чакаме толкова дълго. Но ако обичате да снимате любимите си покемони, това е много успешна игра. В допълнение, времето, което можете да вложите в играта, се е увеличило с (поне) коефициент 10. Да се надяваме, че това няма да важи и за времето за изчакване за следващата игра.

Image
Image

6. Pokemon Brilliant Diamond & Shining Pearl

Ще се придържаме към Pokémon за известно време, защото най-големият медиен франчайз в света рядко, ако изобщо, се придържа към една игра годишно. Основното издание на 2021 г. бяха римейковете на Pokémon Diamond и Pearl. Под имената Brilliant Diamond и Shining Pearl тези DS игри бяха преродени на Nintendo Switch тази година.

Не всичко в тези игри беше по вкуса на всеки, но като цяло те са доста прилични игри. Те не са най-амбициозните римейкове, които поредицата Pokémon някога е виждала, но са страхотни игри, ако сте нов в региона Sinnoh или търсите по-лесен начин да го преоткриете. Надяваме се, че отново ще видим амбиция, когато се появи Pokémon Legends Arceus.

Image
Image

5. Bravely Default II

Първата Bravely Default на 3DS беше доста успешна, но това, което последва, често беше по-малко популярно. Не бяхме чували за този франчайз от известно време. Но тази година Square Enix излезе с Bravely Default II, с успех.

Bravely Default II се връща към първата игра по много начини. Както визуално, така и по отношение на геймплея, много идва направо от 3DS играта. Резултатът е много успешна игра, която се вписва добре във вече силната RPG гама на Switch. Играта беше пусната и за компютър преди известно време, така че не е нужно да я пропускате, ако Switch всъщност не е вашето предпочитание.

Image
Image

4. Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Беше добра година да си фен на Monster Hunter. Видяхме не една, а две нови игри през 2021 г. И двете игри бяха акцентите на тазгодишните предложения на Switch. Тъй като Monster Hunter Stories 2 може да е спин-оф, играта не отстъпва на доброто име на франчайза.

Играта се играе малко по-различно, отколкото може би сте свикнали от Monster Hunter. Битките са походови и вие се обединявате с чудовища ("monsties"), които намерите по време на вашето приключение. Ако търсите промяна от традиционния геймплей на Monster Hunter, можете да намерите страхотно изживяване в Monster Hunter Stories 2.

Image
Image

3. Shin Megami Tensei V

Сътрудничеството с чудовища или демони изглежда е било често срещана тема с тазгодишните ролеви игри Switch. Защото след като го видяхме в Monster Hunter Stories и Pokémon, той отново беше част от Shin Megami Tensei V. Разбира се, в Shin Megami Tensei е малко по-сложно от хвърлянето на топка, но си остава забележително съвпадение.

Shin Megami Tensei V понякога може да бъде доста предизвикателен, така че да обмислите внимателно следващия си ход е важна част от изживяването. Може да е игра, която трябва да харесате, но почти всичко в тази игра е наистина отлично изпълнено. Това е добре, защото играта се разработва от доста време. Това беше едно от първите заглавия, обявени за Switch, което го направи играта Switch, която сме чакали най-дълго - досега.

Image
Image

2. Metroid Dread

Ако сте прогнозирали в началото на годината, че ще има нов 2D Metroid през 2021 г., може би сте били наречени луд. Но като по чудо бяхте прав, защото по време на E3 изведнъж имаше нов Metroid. Това също не е само един от тях: Metroid Dread официално оцеля в ада на разработката.

В годините, в които 2D Metroid отсъстваше, жанрът направи значителни крачки, благодарение отчасти на независими разработчици. Но Metroid със сигурност не е изоставен: Dread има добри пъзели, тежък екшън и страхотна атмосфера. Плюс това Самус може да се движи по-плавно от всякога. Играта е задължителна за всеки, който може да се наслаждава на "metroidvanias".

Image
Image

1. Monster Hunter Rise

Вече го казахме, 2021 г. беше добра година за феновете на Monster Hunter. Две игри за една година, разбира се, бяха черешката на тортата, но всъщност много по-рано през 2021 г. франчайзът остави своя отпечатък върху годината. Monster Hunter Rise беше - и е - една от най-популярните Switch игри на годината.

Тази популярност със сигурност не е неоправдана. С Rise, Capcom носи геймплея, който искате да видите в Monster Hunter, но с необходимите иновации, в които Wirebug, разбира се, е централна. Тази нова механика разширява вашия атакуващ репертоар и добавя цяло вертикално измерение към картата на играта. Това също е лесна игра за влизане, така че няма по-добро време от сега да видите приятелите си на борда на S. S. Ловец на чудовища.

Още много топ 10 списъка могат да бъдат намерени на alletop10lijstjes.nl

Популярна тема