Ето как можете да изживеете F1 22 във VR - Реалистично състезание

Съдържание:

Ето как можете да изживеете F1 22 във VR - Реалистично състезание
Ето как можете да изживеете F1 22 във VR - Реалистично състезание
Anonim

F1 22 не само получава ново име и нов издател. Чисто ново изживяване също е представено чрез виртуална реалност. От това издание на състезателната игра F1 можете да кацнете в ореола за първи път, за да усетите миризмата на виртуална гума.

Какво можете да играете във VR?

Има много съдържание за игра във VR във F1 22. Всеки режим, който е в нормалната игра, може да бъде намерен и във VR версията на играта. Така че играта изцяло преминава към VR и това е повод за парти.

Тоест можете да се насладите на режим кариера, режим Моят отбор и да играете онлайн срещу приятели или произволни противници. Можете, разбира се, да играете и на изпитания на време във VR или, разбира се, да се състезавате в редовно Гран При. Освен това във F1 222 може да се намери съвсем нов режим, наречен F1 Life.

Image
Image

Последният е основно център за обличане на вашия собствен драйвер с неща, които отключвате по време на вашите игрални сесии. Можете също така да видите всичките си трофеи тук и разбира се суперавтомобилите, които събирате по пътя. След това можете да използвате тези автомобили отново в изпитанията на време, което завършва рунда.

Прочетете тук: F1 22 Hands-On Preview

Един от режимите, които можете да играете във VR, е онлайн. Това означава, че на теория имате виртуална писта, пълна с VR драйвери. Това обаче не е задължение, защото е и опция да играете играта срещу други шофьори, които самите нямат VR слушалки.

F1 22 във VR на ограничени платформи

Това е нещо хубаво, защото не всеки ще има достъп до VR версията на F1 22. Играта идва само на пет VR платформи и всички те са на компютър. F1 22 позволява VR на Valve Index, Oculus Quest 2 чрез Link Cable, Oculus Rift S, HTC Vive и HTC Vive Cosmos.

Забележителното име, което липсва, е PlayStation VR. За съжаление, играта не стига до там във VR. Наследникът PlayStation VR 2, който изглежда е планиран някъде през следващата година, също не се поддържа. Разработчикът Codemasters вече потвърди, че играта няма да бъде разработена и за тези очила. Засега остава въпросът дали това ще се случи по-късно.

Това, което във всеки случай вече не е въпрос, е кога ще се появи самата слушалка. F1 22 ще бъде пусната на 1 юли 2022 г. на PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S и PC. Последната платформа е мястото, където можете да проверите VR версията.

Популярна тема