PS5 remaster на любима RPG идва през ноември

Съдържание:

PS5 remaster на любима RPG идва през ноември
PS5 remaster на любима RPG идва през ноември
Anonim

Въпреки че няма голямо име като Final Fantasy, Fire Emblem или Tales Of, много RPG фенове са запазили топло място в сърцата си за Tactics Ogre. Играта на Square Enix първоначално беше пусната през 1995 г. за Super Famicom и беше преработена за PSP на 11 ноември 2010 г.

Сега изглежда, че точно дванадесет години по-късно ремастър е на път към PS5 и PS4. Това е очевидно от новото допълнение на PSDeals, сайт, който поддържа всички игри в PlayStation Store в играта. Tactics Ogre Reborn вече може да се намери в базата данни за PlayStation 5 и 4 с излизане на 11 ноември 2022 г. и дори има описание.

Според описанието, Tactics Ogre Reborn е ремастър на версията от 2010 г. на RPG и ще има подобрена графика и аудио, както и подобрен дизайн на играта. Последното включва по-висока скорост, автоматично запазване и модифициран потребителски интерфейс. Катсцените също ще бъдат изцяло озвучени на английски и японски. Според описанието версията за PS4 също ще получи безплатен ъпгрейд от следващо поколение.

Tactics Ogre Reborn се появи преди

Не за първи път се появява името Tactics Ogre Reborn. През 2021 г. огромен списък от 18 000 игри изтече чрез Nvidia GeForce NOW - включително всички видове игри и портове, които все още не са обявени. Според Nvidia това ще бъде списък с тестови игри за вътрешна употреба, но оттогава огромен брой игри са официално обявени и пуснати, които са в списъка. Включва Tactics Ogre Reborn.

Популярна тема