Starfield и Redfall са отложени за 2023 г. от Bethesda

Съдържание:

Starfield и Redfall са отложени за 2023 г. от Bethesda
Starfield и Redfall са отложени за 2023 г. от Bethesda
Anonim

Bethesda изпитва трудности напоследък. След донякъде разочароващите продажби на Deathloop и Ghostwire: Tokyo, новото придобиване от Microsoft трябваше да отложи две от заглавията в процес на разработка за следващата година.

Излизането на Starfield всъщност беше планирано за 22 ноември тази година, но това вече няма да работи. Bethesda обяви, почти традиционно чрез Twitter, в актуализация, че и двете заглавия са преместени към издание през първата половина на 2023 г.

Redfall и Starfield отложени

Отлагането на двете заглавия не е изненада. Досега не е показвано нищо от Starfield и не се знае много повече за Redfall от кинематографичния трейлър, който беше показан миналата година. Повече информация за двете заглавия се очаква да се появи около витрината на Xbox и Bethesda на 12 юни. Това, разбира се, все още е възможно, надяваме се, че включва първите изображения на игрите.

Въпреки че отлагането на тези игри оставя голяма дупка в гамата на Microsoft, софтуерният гигант все още има повече от достатъчно железа в огъня за предстоящото време. Ще научим повече за това по време на шоукейса на 12 юни. Подробности за това какво точно ще покаже Microsoft по време на тази витрина все още се пазят в мълчание.

Голям брой студия сега висят под флага на Microsoft Studios, повечето от които все още не знаят върху какво работят в момента. Следователно Microsoft няма да има големи проблеми да запълни празнината в графика с други игри.

Популярна тема