Топ 10 на най-добрите E3 2021 Xbox Series X игри

Съдържание:

Топ 10 на най-добрите E3 2021 Xbox Series X игри
Топ 10 на най-добрите E3 2021 Xbox Series X игри
Anonim

10. Redfall

По време на представянето на Xbox и Bethesda внезапно мина трейлър на чисто нов IP адрес, който е в процес на създаване за Xbox Series X/S, наред с други, в Arkane Studios. Redfall беше показан за първи път с CGI трейлър, даващ кратък поглед в светлината на играта. Redfall обещава да бъде мултиплейър кооперативна игра, в която се изправяте срещу орди от вампири. Разбира се, няма да останете с празни ръце, за да се борите с тези свръхестествени пиявици.

Arkane ни обещава различни герои, всеки със собствени умения като невидимост и телекинеза. В допълнение, цял арсенал от оръжия ще дойде в играта, което ще осигури страхотен екшън. Това стана много ясно в първите изображения на играта.

Image
Image

9. Microsoft Flight Simulator

Една от звездите на Microsoft идва в Series X/S. Microsoft Flight Simulator се появи по време на E3 2021 с чисто нов трейлър, който обещава много. Когато в играта на Xbox вече можете да създавате привлекателни среди на екрана си, докато летите наоколо спокойно със самолет, това става още по-добро на Series X и S.

Както графиките, така и честотата на кадрите на Flight Simulator ще бъдат увеличени, позволявайки на средата да се плъзга още по-плавно и ще виждате още повече детайли от света. В допълнение, Xbox ни изненада с анонс, на който да се насладим. Скоро ще има кросоувър с Top Gun, което ще ви позволи да влезете в изтребителя на Maverick!

Image
Image

8. Halo Infinite

Master Chief се завръща, това е едно нещо, на което можем да разчитаме. По време на представянето на Xbox и Bethesda той се появи, за да види подобрения външен вид на играта и безплатния мултиплейър, който изглежда става доста интензивен.

Докато Halo Infinite не беше много специален на E3 2019 и дори разочарован, Xbox сега обърна това усещане. Ето защо това с право е една от най-готините игри от Xbox Series X/S на E3 2021!

Image
Image

7. ПРЕСЛЕДВАЧ. 2

Игра, в която да се отдадете, ще бъде втората част от S. T. A. L. K. E. R. франчайз. Скоро ще можем да пътуваме отново до Русия, където светът все още е напълно разрушен. По време на E3 2021 ни бяха представени кадри от играта, които ни дадоха добро впечатление от играта. Не само хората са опасни в играта, но буквално всичко, което се движи, е на път да ви измъкне, от мутирали изроди до най-лудите същества, израснали от радиоактивността.

За щастие, скоро ще имате цял арсенал от оръжия на ваше разположение в играта, от автоматични оръжия до гранати и други експлозиви. Време е да направим крачката и да направим Русия отново малко по-безопасна. Играта ще бъде пусната на 28 април 2022 г. за Xbox Series X, наред с други.

Image
Image

6. Far Cry 6

Ubisoft обяви Far Cry 6 точно преди E3. Играта отново ще ни отведе в нов тропически рай, където диктатор управлява с тежка ръка. По време на E3 2021, по време на потока Ubisoft Forward, получихме интензивен трейлър, който ни запознава с Антон Кастило (Джанкарло Еспосито). Събитията в този трейлър обещават бурно приключение, пълно с екшън, престрелки и странни ситуации.

Castillo е луд, точно като злодеите в предишната игра Far Cry и по-опасен от всеки друг Far Cry злодей със своята решителност. Това прави Far Cry 6 една от най-готините игри за Xbox Series X/S на E3 2021.

Image
Image

5. Forza Horizon 5

Xbox показа новия член на Forza по време на представянето си. Forza Horizon 5 получи два трейлъра, които разкриха играта и веднага предоставиха геймплей. И този геймплей трябваше да умреш. Horizon 5 ще получи стотици автомобили, с които можете да изследвате хиляди метри асфалтирани, чакълени и пясъчни пътища. В допълнение, играта ще бъде в пълен 4K Ultra HD с проследяване на лъчи на Series X и ще работи при 60 кадъра в секунда. Вече чакаме с нетърпение 9 ноември!

Image
Image

4. Starfield

Въпреки че не сме гледали много от играта, с изключение на някои тийзър кадри, това е една от най-очакваните игри, които ще излязат на E3 2021. Starfield се разработва от дълго време, но какво всъщност знаем за него? Това ще бъде космическа игра, идваща изключително за Xbox Series X/S. Bethesda трябваше да премине през прахта с геймъри, които не са Xbox за това, но всеки, който има Series X/S, вече очаква с нетърпение пускането на този скъпоценен камък в процес на създаване.

Image
Image

3. A Plague Tale Requiem

A Plague Tale вече е доста успешна с първата част на Невинността. Частта предлагаше напрежение и крещеше за още. Това вече е на път, защото A Plague Tale получава втора игра, която надгражда историята. A Plague Tale Requiem обещава да бъде още по-впечатляващ за Xbox Series X от първата част и историята ще бъде по-напрегната от всякога. Ние сме много любопитни относно играта, когато излезе.

Image
Image

2. Battlefield 2042

Стрелците се справят добре в тези топ 10 на най-добрите E3 2021 Xbox Series X игри. В допълнение към Halo Infinite, S. T. A. L. K. E. R. 2 и Far Cry 6, Battlefield 2042 идва. И тази игра е обещаваща! По време на E3 видяхме интензивен екшън, ожесточени престрелки и големи експлозии. Battlefield 2042 ще бъде истинска игра от следващо поколение, която ще ви остави на ръба на стола ви, всичко трябва да е толкова зрелищно. EA дава всичко от тази игра и ние ще знаем!

Огромните среди се завръщат, в които можете да работите с екип и обширен арсенал от оръжия и превозни средства, за да вгорчите живота на противника. Средите са динамични, така че винаги ще трябва да сте нащрек. Очаквайте познати мултиплейър режими като Conquest и Breakthrough в тази игра и се запознайте с новия режим Hazard Zone!

Image
Image

1. Elden Ring

Трейлърът, който всички очакваха с нетърпение от дълго време, беше този от Elden Ring. Геймърите, които обичат игрите Souls, чакаха играта дълго време и по време на E3 2021 тя най-накрая беше там. Elden Ring има нови изображения и дата на пускане! Играта от From Software обещава да прекарва игра през екрана доста често, защото нивото на трудност изглежда отново е садизъм. Освен това изображенията показват графичен скъпоценен камък в стила на другите Souls игри в изцяло нов, тъмен свят, пълен с опасни същества!

Препоръчано: