Геймплей на Starfield, показан на Xbox и Bethesda Showcase

Съдържание:

Геймплей на Starfield, показан на Xbox и Bethesda Showcase
Геймплей на Starfield, показан на Xbox и Bethesda Showcase
Anonim

Трябваше да изчакаме известно време за геймплея на Starfield, но на Xbox и Bethesda Showcase най-накрая видяхме първите изображения. В допълнение към някои готини изображения, получихме и хубав чат от Тод Хауърд, който ни даде много подробности за геймплея на Starfield. Например, в играта присъстват няколко фракции и има обширен създател на герои.

Героите също ще включват различни способности и произход, така че историята, която преживявате, никога няма да бъде същата. Можете също така напълно да персонализирате космическия си кораб според собствения си вкус, да поставите селища и напълно да изследвате повече от 1000 планети. Това изглежда е най-амбициозната игра на Bethesda някога и това може да е причината да не получим нова дата на пускане. Първоначално играта трябваше да бъде пусната на 11 ноември 2022 г., но беше отложена за 2023 г. по-рано тази година.

Xbox & Bethesda Showcase взривява феновете с игра

По време на Xbox & Bethesda Games Showcase бяха представени много други игри в допълнение към Starfield. Например Hollow Knight Silksong мина, за да стане ясно, че играта ще може да се играе на Xbox Game Pass от ден 1. Обширен геймплей от Redfall също беше разкрит, както и кадри от нова игра, наречена High on Life.

Също така получихме първи поглед зад кулисите, когато става въпрос за новия Forza Motorsport, като същевременно разкрихме чисто ново заглавие на Minecraft. Става въпрос за Minecraft Legends, нова екшън стратегическа игра. Също така беше разкрита съвсем нова игра Flintlock. Феновете на Diablo 4 също получиха чисто нов геймплей от предстоящата игра на Blizzard.

Също така беше обявено, че феновете на японски игри могат да очакват повече заглавия на Xbox. Например, три любими игри Persona идват в Xbox. Хидео Коджима също накратко обяви, че прави игра за Xbox. И накрая, Obsidian Entertainment също разкри нова игра, наречена Pentiment, която предстои да бъде пусната тази година.

Популярна тема