7-те най-добри хардкор игри, идващи в Xbox Game Pass

Съдържание:

7-те най-добри хардкор игри, идващи в Xbox Game Pass
7-те най-добри хардкор игри, идващи в Xbox Game Pass
Anonim

Halo Infinite

Голямото издание за Microsoft и Xbox Game Pass разбира се е Halo Infinite. Master Chief все още не е официалният талисман за Xbox и феновете ще трябва да бъдат търпеливи още дълго време. Играта всъщност трябваше да бъде пусната през 2020 г., около пускането на Xbox Series X. След първото разкриване беше ясно само, че Halo Infinite далеч не е завършен.

По време на презентацията на E3 2021 успяхме да видим първите изображения за мултиплейър и заглавието изглеждаше много по-добре. Всъщност изглеждаше като следващо поколение, без да губи онова емблематично Halo усещане. Следователно очакванията отново са високи и нямаме търпение да започнем с новото приключение на Master Chief. В крайна сметка изминаха шест години от излизането на последния Halo.

В допълнение, всеки играч на Xbox и PC може да играе безплатния мултиплейър. Това включва новия режим Голяма битка, където 12 играчи се състезават срещу 12 други играчи в голяма битка! Този празничен сезон сме готови да рейкваме в Halo Infinite от първия ден чрез Xbox Game Pass. Разбира се, не можем да изостанем от конкуренцията в мултиплейъра…

Image
Image

Back 4 Blood

Известно е, че Valve е алергичен към числото „три“и затова никога няма да видим Half-Life 3 или Left 4 Dead 3 от издателя. За щастие, последният сега получава духовен заместител под формата на Back 4 Blood. Защото въпреки че играта не носи името Left 4 Dead, ДНК-то на франчайза тече във вените.

В Back 4 Blood можете да се изправите срещу огромни орди от зомбита заедно с трима приятели - или компютърно контролирани спътници, ако искате да играете сами - където кръвта ще тече свободно. По време на привидно невъзможните мисии можете да използвате различни огнестрелни оръжия и оръжия за меле, за да унищожите немъртвите и понякога можете да си починете в безопасна стая, преди да получите още повече зомбита за вас. Това вероятно ще звучи много познато на феновете на Left 4 Dead.

Няма да има не само „нормални“зомбита, които се разхождат из нивата, има и специални зомбита, които ще направят живота ви наистина нещастен. В Back 4 Blood вече можете сами да се справите с плътта на такъв немъртви, тъй като играта въвежда Swarm Mode: PvP режим, в който четирима оцелели трябва да се бият срещу зомби ордите и специални немъртви, контролирани от играчи. Така че феновете на кооперацията и PvP имат какво да очакват с нетърпение на 12 октомври, когато Back 4 Blood излиза на Xbox Game Pass.

Image
Image

Age of Empires IV

Почти забравихме за франчайза Age of Empires. Това не е толкова странно, защото през 2005 г. се появи последната част от основната поредица с Age of Empires III. За щастие, след няколко римейка и отделяния, Relic Entertainment сега идва с истинско заглавие на Age of Empires.

Любителите на стратегиите ще могат да се върнат в машина на времето от 28 октомври, за да поемат към различни сфери. Например, трейлърът на E3 2021 и Xbox Game Showcase Extended показаха ясно, че можете да работите с французите - с Жан д'Арк като герой - но също и с монголската орда, Китайската империя, Свещената Римска империя, Английски рицари и още!

Разбира се, че няма да останете с една ера, но можете да изградите своята цивилизация с нови технологии и идеи. Така англичаните ще започнат с англосаксонците, но ще завършат под могъщата империя на династията Тюдор. Ето защо Age of Empires IV ще бъде не само задължителна част за феновете на RTS, но и за любителите на историята.

Image
Image

STALKER 2

Със сериала на HBO Чернобил интересът към района около Припят рязко нарасна. Малко е сенчесто, но някои хора се интересуват само от това. И вероятно ще остане така за десетилетия напред. Ето защо е интересно, че можете да посетите района в STALKER 2.

Култовият хит STALKER: Shadow of Chernobyl най-накрая ще получи продължение на 28 април 2022 г. И със силата на конзолите от следващо поколение, районът, хората и чудовищата изглеждат реалистични. В STALKER 2 не само играчът търси скрити съкровища в силно радиоактивната зона, но има и различни фракции, включително жадни за оръжие конкуренти. Сякаш мутиралите хора и животни не са достатъчно лоши…

Image
Image

Starfield

Изминаха три години, откакто Bethesda за първи път обяви работата си по Starfield – чисто ново научнофантастично заглавие. На E3 2021 най-накрая успяхме да видим първия трейлър по време на представянето на Xbox & Bethesda, съобщението, че играта ще бъде ексклузивно за Xbox конзоли и компютри и дата на пускане: 11 ноември 2022 г.

Въпреки че разработчикът е измислил трейлър, все още не знаем много за играта. Имаме голямо доверие в студиото зад франчайзите The Elder Scrolls и Fallout, особено сега, когато големият шеф Тод Хауърд обяви, че Starfield ще бъде „Skyrim в космоса“и „симулатор на Хан Соло“по отношение на геймплея. За капак, играта може да се играе и на Xbox Game Pass от първия ден!

Image
Image

Външните светове 2

Любителите на истинските ролеви игри вече знаят, че са на правилното място в Obsidian Entertainment. През годините разработчикът създаде обичани заглавия като Fallout: New Vegas, Pillars of Eternity и разбира се The Outer Worlds.

В последната игра на играчите е позволено да изследват множество странни и екзотични планети, които са били колонизирани от човечеството. Старите навици все още се възраждат, защото мултинационалните компании държат властта и обикновеният човек е експлоатиран всеки ден. Като главен герой, вие имате възможност да промените това - или небрежно да се присъедините. Играта е перфектен пример за това как Obsidian Entertainment поставя избора в ръцете на играча, включително последствията.

В близко бъдеще ще бъдем поставени пред някои трудни избори в това отношение, тъй като витрината на игрите на Xbox & Bethesda на E3 2021 изненадващо показа тийзър на The Outer Worlds 2. Ето къде отиват нашите RPG сърца. малко по-бързо, въпреки че вероятно ще трябва да бъдем търпеливи, докато първият ден на играта се появи в Xbox Game Pass.

Image
Image

Redfall

Любителите на кооперативните игри не само трябва да очакват с нетърпение Back 4 Blood. На E3 2021 беше обявено, че Arkane Studios, известни със заглавия като Dishonored и Prey, работят върху чисто ново кооперативно заглавие: Redfall.

Чрез кинематографичен трейлър беше разкрито, че в Redfall екип от четирима играчи ще трябва да се бие срещу кръвожадни вампири. Можете не само да използвате различни огнестрелни оръжия, но и специални сили. И разбира се дървени колове, иначе никога няма да се отървете от пиявиците. Самите вампири също изглежда имат какво да предложат, така че със сигурност няма да е лесно!

За Redfall просто трябва да имаме търпение. Беше обявено, че шутърът ще излезе през лятото на 2022 г. за Xbox конзоли и PC. И разбира се, можете да се насладите на Redfall от първия ден чрез Xbox Game Pass!

Тази статия е в сътрудничество с Xbox.

Популярна тема