Не очаквайте Starfield или Redfall на gamescom 2022

Съдържание:

Не очаквайте Starfield или Redfall на gamescom 2022
Не очаквайте Starfield или Redfall на gamescom 2022
Anonim

Gamescom 2022 е точно зад ъгъла и присъстващите издатели и разработчици бавно, но сигурно ни уведомяват за игрите, които предлагат. Bethesda пусна публикация в блог по-рано тази седмица за тяхното присъствие на борсата. Интересното е, че препратките към Redfall и Starfield вече са премахнати.

Оригиналната публикация в блога обещаваше игра на Redfall и Starfield, заедно с възможност да играете Fallout 76. Но целият този пасаж вече не се вижда в публикацията. Може би плановете са се променили в последния момент, въпреки че също е възможно игрите никога да не са били в него.

Последното изглежда вероятно, защото собственикът на Bethesda Microsoft вече не е споменавал тези игри в собствените си планове за gamescom. Microsoft поставя Pentiment и Age of Empires 4 в светлината на прожекторите, наред с други. Starfield и Redfall могат да бъдат запазени като изненада, но като се има предвид забавеното пускане, не е малко вероятно да получим нови кадри чак по-късно през годината.

Кога излизат Starfield и Redfall?

Няма много конкретна индикация за нова дата на пускане след отлагането на игрите на Bethesda. И Starfield, и Redfall ще пристигнат през първото или второто тримесечие на 2023 г. Това е малко дълъг период, за да се направи добра оценка.

Популярна тема