Играта на Starfield ще отнеме много време

Съдържание:

Играта на Starfield ще отнеме много време
Играта на Starfield ще отнеме много време
Anonim

Според Хауърд на играчите ще са им нужни 30 до 40 часа, за да завършат основното търсене на Starfield. Режисьорът съобщава в интервю за IGN. Това означава, че времето за игра на историята е по-високо от всякога за игра от Bethesda Game Studios. Играта трябва да е с около 20 процента по-дълга, ако играете само основната история.

Други студийни заглавия излизат много по-кратки, ако погледнете само основния мисия. Например, Fallout 3 беше около 22,5 часа, докато Fallout 4 дойде на 27 часа. За The Elder Scrolls IV: Oblivion можете да очаквате 27,5 часа забавление от историята, докато The Elder Scrolls V: Skyrim може да бъде завършен за 34 часа.

Геймплеят на Starfield ще ви държи ангажирани още по-дълго

Геймплеят на Starfield ще ви занимава доста време. Поне това е намерението, защото играта с отворен свят предлага много повече опции, отколкото само историята. Можете също така да правите много странични мисии на стотици планети. Общо Starfield ще има повече от 1000 планети, на които можете да си представите.

Разбира се, че имате нужда от собствен космически кораб за това. Можете сами да ги проектирате в играта и да ги летите в космоса. Това просто не е безпроблемен преход от космоса към земята. В началото на разработката на играта стана ясно, че това няма да проработи.

Кога точно ще излезе Starfield също все още не е ясно. Първоначално играта трябваше да бъде пусната на 11 ноември 2022 г., но играта беше отложена за 2023 г. Все още няма нова дата на пускане, въпреки че играта изглежда ще бъде пусната през първата половина на 2023 г.

Популярна тема