Forza Horizon 5 е най-очакваната игра на E3 2021

Съдържание:

Forza Horizon 5 е най-очакваната игра на E3 2021
Forza Horizon 5 е най-очакваната игра на E3 2021
Anonim

В нощта на вторник срещу сряда се проведоха наградите E3, където победителите в различните награди бяха определени от редица редактори от уебсайтове като GameSpot, PC Gamer, IGN и GamesRadar+. По време на E3 2021 имаше редица големи презентации от различни издатели като Nintendo, Ubisoft, Square Enix и Microsoft с Xbox Bethesda Showcase. Тук бяха обявени нови заглавия, където панелът от редактори реши кои игри наистина се откроиха на това събитие и кои наистина заслужаваха такава награда на E3. По време на церемонията по награждаването Forza Horizon 5 беше обявена за най-очакваната игра от всички E3 2021.

Forza Horizon 5 беше показан по време на Xbox Bethesda Showcase, където бяха обявени и други (съществуващи) заглавия като Starfield и Redfall. Forza Horizon 5 е петата част от франчайза на състезателните игри, където този път пътувате до Мексико, за да карате най-страхотните коли. Играта ще бъде пусната за Xbox One, Series X/S и PC.

Гледайте трейлъра на Forza Horizon 5 по-долу:

Други победители в наградите E3 2021

В допълнение към Forza Horizon 5, която взе главната награда, други заглавия също бяха присъдени на наградите E3. Mario + Rabbids: Sparks of Hope беше обявена за най-очакваната игра от Ubisoft, а Guardian of the Galaxy на Marvel беше най-очакваната игра от Square Enix. Също така Xbox Bethesda Showcase беше обявен за най-добрата презентация на E3 2021.

Гледайте цялата презентация на E3 Awards тук

Съгласни ли сте, че Forza Horizon 5 е най-очакваната игра на E3 2021? Кажете ни в коментарите!

Популярна тема