Това е времето, когато излиза Mario + Rabbids Sparks of Hope

Съдържание:

Това е времето, когато излиза Mario + Rabbids Sparks of Hope
Това е времето, когато излиза Mario + Rabbids Sparks of Hope
Anonim

Nate the Hate казва в своя подкаст в YouTube, че феновете на франчайза Mario + Rabbids могат да очакват с нетърпение есента и празниците тази година. Според вътрешния човек, Mario + Rabbids Sparks of Hope след това ще бъдат пуснати. Според Нейт, производството на играта е по график и е планирано да бъде "през празниците или през есента."

Дали играта от Nintendo и Ubisoft наистина ще бъде пусната тази година, това все още е въпросът. Nate the Hate по-рано каза, че Mario + Rabbids Sparks of Hope може да бъде отложено за 2023 г. Няма да бъдат публикувани всички новини с вътрешна информация.

Mario + Rabbids случайно изтекоха

Nintendo и Ubisoft официално представиха Mario + Rabbids Sparks of Hope миналата година на E3 2021. Това трябваше да бъде голямата изненада на Nintendo на събитието, но не беше съвсем така. Nintendo вече изтече информация за съществуването на играта по-рано през деня чрез собствения си Nintendo Store.

В Sparks of Hope този път Марио и Зайците отиват в космоса, получавайки помощ от Sparks. Марио също ще срещне редица познати лица по време на приключението, включително Зайката Розалина и Зайката капитан Жад. точно като оригинала, играта ще има геймплей, подобен на XCOM.

Препоръчано: