Пускане на нов Mario и други големи игри на Ubisoft, обявени

Съдържание:

Пускане на нов Mario и други големи игри на Ubisoft, обявени
Пускане на нов Mario и други големи игри на Ubisoft, обявени
Anonim

Ubisoft обикновено е известен с това, че излиза с някои големи издания почти всяка година. Сега е само неизвестно кога ще бъдат пуснати много игри от френския издател и разработчик. Това не е много странно, защото излязоха доклади, че студията на Ubisoft се справят със значителен отлив.

За щастие, сега най-накрая стана известно кога можем да очакваме пускането на доста големи игри на Ubisoft. Компанията обяви, че Mario + Rabbids Sparks of Hope, Avatar: Frontiers of Pandora и Skull & Bones ще бъдат пуснати преди края на текущата фискална година. Това означава, че можем да очакваме тези игри преди 31 март 2023 г. Това се съобщава от VG247.

Публикува се и през 2022 г. за Ubisoft?

Фактът, че заглавията трябва да бъдат пуснати преди края на фискалната година, разбира се, означава, че те могат да бъдат пуснати и много по-рано. И точно това е очакването за няколко заглавия. Например, преди имаше слухове, че новата игра Mario + Rabbids трябва да бъде пусната през есента на 2022 г.

Излизането на Avatar: Frontiers of Pandora също се очаква около 16 декември. Тогава излиза вторият филм на Джеймс Камерън „Аватар“. Поразително е, че Skull & Bones най-после има своя край. Пиратската игра беше в ада на разработката от години и известно време изглеждаше, че играта никога няма да излезе.

Популярна тема