Актуализация - Официално обявена дата на излизане на Mario + Rabbids Sparks of Hope

Съдържание:

Актуализация - Официално обявена дата на излизане на Mario + Rabbids Sparks of Hope
Актуализация - Официално обявена дата на излизане на Mario + Rabbids Sparks of Hope
Anonim

Актуализация - Официално обявена дата на издаване

Както се очакваше, не трябваше да чакаме дълго за официалното обявяване на датата на излизане на Mario + Rabbids Sparks of Hope. По време на Mini Direct Nintendo разкри, че 20 октомври наистина е датата, на която можем да очакваме новата игра на рафтовете на магазините.

Оригинално съобщение:

По-често срещано е датите на пускане да изтекат от уеб магазините, но често това са външни страни като Amazon. Този път изглежда, че само Ubisoft направи грешка. Ubisoft Store показа датата на пускане на Mario + Rabbids Sparks of Hope. След това информацията е премахната, но не и преди да бъдат направени екранни снимки, които сега се разпространяват в социалните медии, включително в канала Wario64.

Дата на пускане, публикувана в Ubisoft Store, е 20 октомври 2022 г. Това съвпада с други изтичания, направени за играта. Вероятно Nintendo възнамерява да обяви датата на пускане днес по време на новия Nintendo Direct. Този Direct Mini е изцяло за игри на трети страни.

Също така не е първият път, когато информация за Mario + Rabbids Sparks of Hope случайно е изтекла по официални канали. Играта беше обявена по време на шоуто на Ubisoft на „E3“през 2021 г., но по-рано през деня новите Mario + Rabbids вече се бяха появили в магазина на Nintendo.

Тактически битки с Марио и Зайците

Подобно на оригиналната Mario + Rabbids Kingdom Battle от 2017 г., играчите могат да се върнат към тактическа битка. Геймплеят е подобен на XCOM игрите. Този път героите отиват в космоса сами, за да спрат зло същество и да спасят Искрите. Степента, до която геймплеят ще бъде променен, все още не е ясна, но може да разберем повече за това по време на Nintendo Direct Mini.

Тази публикация е актуализирана на 28 юни 2022 г.

Популярна тема